Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ivarplank vedligeholdelsesfrie brædder

  Her er en god nyhed til alle, som er trætte af at bruge så meget af deres fritid på at gå og male huset, rækværket, skuret osv. Der er ikke mange, som med hånden på hjertet kan sige, at de nyder at gå og male, når solen står højt på himlen. Det er varmt og besværligt. Ofte skal man bruge stige eller stillads, som først skal findes frem og stilles op. Derefter skal der bruges mange timer på selve malerarbejdet og til sidst rengøring af pensler osv. Det er et langsommeligt arbejde og det ville da være langt sjovere at dele et par øl over hækken sammen med naboen eller nyde et koldt glas hvidvin med sin udkårne. Børnene vil sikkert også synes godt om, at deres forældre har mere tid til at lege med dem. Med ivarplank vedligeholdelsesfrie brædder er alt dette muligt helt uden at få dårlig samvittighed, da man ingenting forsømmer ved at holde fri.

  Ivarplank vedligeholdelsesfrie brædder ligner træ og saves som træ men der hører ligheden op. Ivarplank brædder er lavet af fibercement og har en lang række fordele, som træ ikke har. Ivarplank kan bruges til facadebeklædning på alle former for bygninger, udhæng, rækværk med mere. Ivarplank brædderne sættes op på samme måde som brædder af træ og de kan saves i mindre stykker præcis på samme måde som træ brædder. Dog risikerer man ikke at Ivarplank flækker ved opsætning eller giver sig og bliver skæve. De kan skrues eller sømmes op uden forboring. Brædderne kan desuden modstå selv de vanskeligste klimatiske vejrforhold, da brædderne kan tåle fugt uden at de angribes af råd og svamp. De er derfor særdeles velegnet til det til tider fugtige klima i Danmark. Brædderne leveres færdigbehandlet med en flot og meget holdbar coating, som er med til at give dem næsten uendelig holdbarhed. Ivarplank påvirkes ikke af varme og kulde og det gør dem yderst stærke og holdbare. En anden vigtig fordel er, at fibercement ikke kan brænde, så det gør Ivarplank til et brandsikkert materiale. Ivarplank vedligeholdelsesfrie brædder fås i to forskellige modeller. Den ene har en glat og stilren overflade mens den anden har en struktur, der gør, at brædderne til forveksling ligner træ. Så man vælger selv hvilket udtryk, man ønsker til sit hus, skur eller hvad man har brug for at bruge Ivarplank brædderne til. De fås i mange flotte farver, så det skulle være muligt at finde en farve, der lige passer til ens smag og de omgivelser, hvor de skal bruges.

  Hvis vi skal nævne den smule vedligeholdelse, der kan forekomme, så drejer det sig kun om lidt rengøring. Det er ikke noget, som er nødvendigt for holdbarheden af brædderne men mere for syns skyld. Der kan være noget spindelvæv eller andet skidt, som man ønsker at feje ned. Man skal desuden være opmærksom, hvis man har buske eller træer til at stå tæt op af brædderne, så kan de farves af beplantningen. Det vaskes dog let af med lidt sæbevand men igen skal man huske, at det ikke er nødvendigt for at bevare holdbarheden.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022