Ivarsson Bølgetag

Ivarsson har et mål om at være de bedste på markedet og er kendt for deres produkter i fibercement. De har mange års erfaring på området og forsøger at være innovative og hele tiden skabe nye og bedre produkter. Der er ikke skiftet ud i ”ingredienserne” til fremstilling af fibercement tagpladerne, men der har været en løbende produktudvikling. Det er ikke nødvendigt for Ivarsson at være de største på markedet, men de vil meget gerne være trendsættere, og dermed være med til at sætte deres præg på udviklingen. De mener selv, at de har Danmarks bedste udvalg af tagplader i fibercement. Fibercement er et meget miljøvenligt produkt og det er jo netop vigtigt at tænke på miljøet i disse tider. Man skal passe på naturen, så også de kommende generationer kan nyde godt af de muligheder, det giver at leve i et sundt miljø.

 

Ivarsson bølgetag kan bruges ved renovering af ældre huse såvel som ved nybyggerier. Desuden bliver tagpladerne i 700 serien ofte brugt til større byggerier såsom ved landbrug, industri og idrætshaller. Årsagen er, at pladen er større end den almindelige Ivarsson P6. Der bliver altså hurtigt sparet noget tid, da man skal håndtere færre tagplader, inklusiv skruer med videre, når tagpladerne er større. Sparet tid betyder sparede penge, så det kan helt klart anbefales at anvende den type til større byggerier. Ivarsson bølgetag fås både som almindelige plader og i en gennemtrædningssikker udgave.

 

Ivarsson bølgetag bruges ofte som alternativ til pap eller ståltag på ældre villaer. Her kan man nemlig genbruge de gamle lægter, hvis de er sunde nok. Modsat vil man være nødsaget til at forstærke hele tagkonstruktionen, hvis man vælger at lægge et tag af betontagsten. Disse er nemlig 3 gange tungere og kræver derfor en meget stærkere tagkonstruktion. Ved et tagtjek, vil man foretage et eftersyn af tagkonstruktionen for at sikre sig, at den er sund og bæredygtig i mange år ud i fremtiden. Hvis ikke den er det, vil man vælge enten at reparere eller udskifte hele tagkonstruktionen, før man lægger et nyt tag.

 

Fibercement tagplader tillader huset at ånde. Derved kan man undgå problemer med fugt og skimmel og derfor få et sundt indeklima. Desuden er fibercement tagpladerne meget robuste og er derfor særdeles velegnet til det til tider hårde danske klima. Den store styrke i Ivarsson bølgetag giver en lang levetid med stort set ingen former for vedligeholdelse. Det er grunden til, at der er hele 15 års garanti på Ivarsson bølgetag. Det er en harmonisk tagløsning, som holder sig smukt i mange år. Der er et stort udvalg i flotte farver, så det skulle være muligt at finde en farve, der matcher resten af husets farver. Hvis man er i tvivl om, hvilken farve man skal vælge, så kontakt os og vi kommer genre ud og viser produkterne frem, så du bedst muligt kan tage beslutningen om hvilken tagløsning, der skal vælges.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar