Knauf Isolering

Isolering er på mange måder en god og fornuftig investering, da det udover at spare på varmeregningen også har flere fordele, som er værd at nævne. En korrekt isolering sikrer et godt indeklima samt er med til at forlænge levetiden på dit hus. Knauf isolering er forskellige typer af isolering både til gør-det-selv folket og til professionelle. Fælles for produkterne er, at du får en billig isolering uden at gå på kompromis med kvaliteten. Knauf isolering er fremstillet af enten glasuld eller stenuld. Disse to materialer har det til fælles, at de begge to er klassificeret som brandklasse A1. Det betyder, at de ikke er brandfarlige og derfor kan anvendes til alle isoleringsopgaver. Udover at være brandhæmmende er Knauf mineraluldsisolering desuden lydisolerende. Begge materialer er meget effektive og derfor er de også meget anvendt til både nybyggerier og efterisolering på ældre huse.

 

Populære Knauf isolerings produkter

De populære isoleringsmaterialer fås i flere forskellige formater og med forskellig isoleringsevne. Derfor kan det være en god idé at finde ud af, hvad der vil passe bedst til netop den isoleringsopgave, som du skal have foretaget. Mineraluld er en fællesbetegnelse for glasuld og stenuld. Mineraluld fra Knauf lanceres nu med ECOSE Technology, som er en ny bindemiddelsteknologi uden formaldehyd, blegemidler og kunstige farvestoffer. Den revolutionerende teknologi nedbringer endvidere den mængde energi, der er brugt i fremstillingsprocessen. Den reducerede forurenende udledning ved fremstillingen er også med til at reducerer miljøpåvirkningen. ECOSE Technology gør produktet meget brugervenligt og Knauf isolering hverken ligner eller føles som noget andet isoleringsmateriale, du har oplevet før. Af andre fordele ved Knauf mineraluld kan blandt andet nævnes at det er lugtfri og klør mindre end traditionelt mineraluld. Det føles endvidere blødere og er nemmere at skære og tilpasse. Det betyder altså at det er væsentligt nemmere at arbejde med.

Mineraluls fra Knauf er fremstillet af naturligt forekommende materialer eller af genbrugsmaterialer. Dette giver en stor reduktion af energiforbruget under fremstillingen af produkterne. Hvis vi for eksempel tager glasuld, så er det fremstillet med et indhold på op til 60 % genbrugsglas og er 100 % genanvendelige. De miljømæssige fordele stopper ikke her. Glasuldsprodukterne er komprimerede, så de ikke fylder ret meget. Det sparer både emballage og lagerplads. Derudover er der også en besparelse ved transporten, da man kan transportere meget mere af gangen, da produktet er komprimeret.

Af forskellige isoleringsprodukter kan nævnes det førsteklasses glasuldsprodukt ”Space blanket”. Det er et indkapslet glasuldsprodukt som blandt andet kan anvendes oven på eksisterende isolering. Den er pakket ind i en delvist metalliseret polytylenhinde, der reflekterer varmen. Nem og enkel at arbejde med og bruges til termisk isolering af lofter og skunkrum. ”Spaceroll” og ”Spaceslab” er ligeledes nemme at arbejde med. De har begge en lav massefylde og en høj rivestyrke. Disse to ”Space” produkter er beregnet til generel termisk-, brand- og lydisolering og kan anvendes i mange forskellige konstruktioner. Kort sagt er Knauf isolering med ECOSE Technology fremtidens isolering med en fantastisk kvalitet og bæredygtighed.

Vil du vide mere om Knauf isolering eller isolering generelt, så kontakt os her

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar