Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Komproment Skifertag

  Med 15 års erfaring i rygsækken er Komproment et godt valg af tagleverandør, når taget trænger til at blive skiftet ud. Kunden er altid i centrum og får naturligvis den bedste tagløsning, der passer til de ønsker og behov, der måtte være. Komproment har skiftet 15.000 tage, så der er en masse god erfaring at trække på. De er kendt for at være dem, der kommer med nyheder i tagbranchen.

  Komproment naturskifer

  Komproment naturskifer er dog ikke nogen nyhed men har være kendt og anvendt i tusinder af år. Naturskifer blev meget anvendt herhjemme i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. Herefter vandt andre materialer indpas men naturskifer er igen blevet et af de foretrukne tagmaterialer og det er ikke uden grund. Et skifertag er yderst robust og holdbart. Faktisk kan man stadig se de originale skifertag, som blev lagt for 100 år siden på mange bygninger især i hovedstaden. Det bevidner at naturskifer har en meget lang levetid. De klimaændringer, som vi ser i øjeblikket, hvor vejret bliver mere ekstremt med mere nedbør samt flere og kraftigere storme, gør at mange vælger netop naturskifer, når det gamle tag skal skiftes ud. Skifertaget står nemlig mål med de ekstra udfordringer, som klimaet giver. Skifertag er rent faktisk det mest stormsikrede tag, som man kan lægge og samtidig er det rigtig smukt. Det falmer ikke med tiden og kommer ikke til at se slidt ud. Et skifertag forbliver smukt at se på og man skal ikke tænke på at lægge nyt tag igen, da et skifertag nemt holder i mere end 100 år.

   

  Når det er blevet tid til at skifte det gamle tag ud, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring valg af nyt tag. Hvordan ser økonomien ud og hvilke ønsker og behov har man til det nye tag. Ønsker man solenergi osv. I den forbindelse kan der selvfølgelig opstå en del spørgsmål, som vi meget gerne vil svare på. Det er muligt at ringe eller sende en mail. Der er mange ting at tage stilling til og det er altid rart med gode råd og vejledning, inden man beslutter sig for at investere i et nyt tag. Nogle vil måske sige at et skifertag er alt for dyrt. Man skal dog tænke på, at man får et tag med ekstra lang levetid, som oveni købet kræver minimal vedligeholdelse samt holder sig smukt altid. Endvidere er naturskifer et 100% naturmateriale. Det betyder også meget i disse tider, hvor det er vigtigt at passe på miljøet. Komproment naturskifer fås i 3 forskellige varianter og leveres i forskellige størrelser. Komproment naturskifer har en rustik struktur, som giver en flot og levende overflade, som helt sikkert vil pynte på huset. Med en investering i et nyt skifertag, vil man desuden kunne opnå en forbedring af ejendommens værdi, da der jo er tale om et særdeles hårdført tag med meget lang levetid.

  Kontakt os allerede i dag og lad os starte med et gratis tagtjek.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022