Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Komproment tagsten

  Komproment er din leverandør af forskellige tagtyper såsom tegltag, skifertag og betontag, samt alle komponenter til brug ved oplægning af nyt tag. Du kan altså købe, alt hvad du skal bruge hos Komproment tagleverandøren og få 30 års totalgaranti på tegltagsten og 30 års produktgaranti på betontagsten og naturskifer. Totalgarantien betyder, at alle omkostninger til udskiftning dækkes af Komproment. Produktgarantien betyder, at der leveres nye varer til byggepladsen. Der er dog nogle kriterier, som skal være opfyldt for at garantien gælder. Du skal kunne fremvise en faktura fra Komproment eller en godkendt forhandler og hele beløbet for varerne skal være betalt. Monteringen af taget skal naturligvis være foretaget efter monteringsvejledning fra Komproment. Er disse to kriterier opfyldt, så får du nogle af markedets bedste garantier.

  Der er mange tanker omkring udskiftning af taget og der er derfor en del at tage stilling til. Vi er altid behjælpelig med gode råd og vejledning både før, under og efter processen med at få det gamle tag skiftet ud med et nyt. Vi er specialister i tagdækning og kan derfor yde en saglig og professionel rådgivning. Det vigtigste element for de fleste er økonomien. Ved hjælp af vores online tagberegner er det muligt at få en pris på det nye tag. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er den endelige pris, da der kan være flere faktorer, der spiller ind. Men tagberegneren kan give et meget godt billede af, hvad det kommer til at koste at skifte taget. Vi vil naturligvis også gerne lave et uforpligtende tilbud på dit nye tag. Det andet spørgsmål, som man skal stille sig selv er, om man ønsker at bevare husets udtryk, eller om man ønsker at ændre det. De forskellige tagtyper og farver kan ændre meget på husets udseende. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvilket udtryk man ønsker at skabe.

  Endvidere er der de mere tekniske spørgsmål, som for eksempel om tagkonstruktionen kan holde til det nye tag. Det kan være et problem, hvis man går fra en let tagtype som ståltag til en tung tagtype som tegltag. Så kan det være, at man skal have forstærket sin tagkonstruktion for at den kan bære det tungere tag. Det kan være svært at vælge farve på sit nye tag ud fra et lille billede på computeren. Komproment tilbyder derfor, at man kan få prøvesten, så man kan se de forskellige farver og tagtyper i virkeligheden sammen med sit hus. Der er mange forskellige tagtyper på markedet, så det kan være en svær beslutning at tage, når det gamle tag skal skiftes ud med et nyt. Det kan være en god idé at søge lidt inspiration. Vi har lagt billeder af færdige projekter, som kunne være en kilde til inspiration. Det er vigtigt, at vi i fællesskab finder det tag, der passer til dine ønsker og dine behov. Der er lang levetid på et nyt tag, så vi skulle helst finde det helt rigtige tag, som du kan være glad for i mange år ud i fremtiden.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 20 40 25 60 eller send en mail på info@sorensvaerke.dk

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022