Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Kongebro Naturskifer Tag

  Kongebro naturskifer tag er lavet af en stenart, som fremkommer naturligt. Skifer bliver dannet, der hvor ler og mudder aflejres og senere bliver udsat for stor påvirkning af varme og tryk. Det vil altså sige at Kongebro skifertag er et miljøvenligt produkt og indeholder ingen skadelige stoffer. Det betyder meget i disse tider, hvor man tænker rigtig meget på at passe på naturen. Det er vigtigt at tænke på kommende generationer. Derfor vælges den mest miljøvenlige løsning lige fra produktion til levering af Kongebro naturskifer. Endvidere er det vigtigt at fremstille skifertag med lang levetid. Derfor sker der hele tiden en udvikling i produktionen for at opnå et kvalitetsprodukt. Desuden sker der hele tiden noget på det teknologiske område samtidig med at moden skifter. For at opretholde den høje kvalitet bliver produktet udsat for en kvalitetskontrol, som skal sikre en ensartet og høj kvalitet. Det betyder, at et skifertag fra Kongebro holder i mindst 100 år. Der er nogle, der vil sige, at et skifertag er dyrt men når man tager den lange holdbarhed i betragtning, så er det intet mindre end en god investering. Faktisk var skifer et meget populært materiale i 1800-og 1900-tallet i Danmark og man kan stadig se de originale tage fra dengang på mange bygninger især i hovedstaden. Se mere om Skifertag her.

   

  Skifer har vundet indpas herhjemme igen og er et meget anvendt materiale til mange forskellige typer af byggerier. Det findes i mange forskellige farver og varianter afhængig af hvor fra i verden og i hvilket brud, det kommer fra. Kongebro samarbejder blandt andet med verdens største leverandør af naturskifer, som ligger i Spanien. Derfra kommer den skifer, der er kendt som den absolut bedste og som bliver brugt på mange berømte bygninger. Sammen med den spanske leverandør garanterer Kongebro, at naturskiferen kan modstå den hårde danske klima. Man får altså et eksklusivt og flot tag, som er med til at øge husets værdi, da det kan holde i mange generationer. Den lange levetid gør, at det er et økonomisk godt valg, når det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. For at fastgøre skiferen anvender man kobbersøm, som har samme lange levetid som skifertaget. Man skal altså ikke tænke mere på nyt tag i ens levetid, hvis man vælger et skifertag fra Kongebro. Man behøver heller ikke at være bange for at taget går i stykker, hvis eksempelvis skorstensfejeren skal op og kravle på taget, for skiferens styrke er på niveau med egetræ. Endvidere skal et skifertag ikke hverken renses, males eller på anden måde vedligeholdes. Idet farven på skiferen er naturlig, behøver man heller ikke at spekulere på, om farven falmer, for det gør den ikke. Strukturen i overfladen skifter med lyset og klimaet og giver et naturligt spil i den flotte naturskifer. Du får altså et elegant tag i rigtig mange år. Det er dog yderst vigtigt, at et skifertag bliver lagt af professionelle fagfolk for at sikre den lange levetid. Vi står naturligvis klar med gode råd og vejledning omkring købet at det nye skifertag fra Kongebro.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022