Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Lindab Topline

  Lindab topline er et ståltag i høj kvalitet og det er nemt at montere. Derudover kan nævnes at ståltagpladerne er miljøvenlige og energieffektive. En af Lindabs kerneværdier er, at lægge stor vægt på kundens succes. Hvis ikke kunden har succes, så har Lindab heller ikke succes. Ved at gøre taget så nemt at lægge som muligt, har kunden mulighed for at lave et godt og hurtigt stykke arbejde. Det sparer tid og penge, da oplægningstiden bliver forkortet. Forenklingen af byggeriet sørges der for, ved hele tiden at føre an i udviklingen og ikke bare følge med strømmen. Det er vigtigt hele tiden at udvikle og blive bedre.

   

  Topline pladerne fra Lindab bliver fremstillet i tyndpladestål og fås i mange forskellige farver. Det giver mange muligheder for at finde det helt rigtige arkitektoniske udtryk, som man synes bedst om. Der er rig mulighed for at være kreativ og give hele huset en ansigtsløftning, når det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Man har at gøre med et produkt, der er let at arbejde med og man får samtidig et flot og meget holdbart tag. Der gives hele 15 års garanti på topline ståltage, hvis taget er lagt af en autoriseret montør.

   

  Lindab topline fås i to modeller. Topline 40 og topline 107. Begge modeller er profilerede stålplader med en glat overflade og de ligner et klassisk tegltag. Den glatte overflade gør at mos og alger har svært ved at sætte sig fast. Det bliver nærmest bare skyllet af. I det tilfælde at der skulle være lidt tilbage, så fjernes det nemt med vand og en blød kost. Med den patenterede faconklippede forkant og hjørneklip kan man ikke se nogle pladeoverlæg. Det gør endvidere at taget er nemmere at lægge og giver en flottere afslutning ved tagfoden. Kan anvendes på tage med helt ned til 14 graders hældning. Idet at pladerne ikke vejer ret meget, er det muligt at lægge det nye topline tag direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en del tid og penge, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og bruge tid på at køre det væk. Lindab topline 107 bruges især til meget store overflader som for eksempel til industri og landbrug.

   

  Det kan være svært at vælge den rigtige tagløsning til sin bolig. Det er vigtigt, at man vælger den tagtype, der passer bedst til huset. Et tag skal ikke længere kun beskytte mod vind og vejr, det skal også være smukt at se på og så må det gerne være så vedligeholdelsesfrit som muligt. Med Lindab topline ståltaget, har du mulighed for at opfylde alle disse ønsker og behov. Der er mulighed for at vælge mellem mat og blank overflade. De giver hver især et helt specielt udseende, så det drejer sig lidt om smag og behag, om man skal vælge det ene frem for det andet. Den matte overflade giver et klassisk tegllook mens den blanke overflade giver et meget eksklusivt look, der ligner glaseret tegl.

  Kontakt os her, hvis du vil vide mere om Lindab Topline ståltag

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022