Metrobond – Ståltag fra Metrotile

Metrobond er et ståltag fra Metrotile, og fås i flere modeller og mange flotte farver. Derfor skulle det være muligt at finde et tag, der passer lige netop til dit hus. Er du i tvivl om hvilket slags metrobond tag samt hvilken farve du skal vælge til dit hus, så står vi altid klar med professionel råd og vejledning. Husk at vi ikke er længere væk end et telefonopkald.

 

Fælles for ståltage er at de alle har en høj levealder blandt andet på grund af den usædvanlige styrke i stålet. Det giver en uovertruffen holdbarhed. Derfor er der også hele 40 års garanti på et metrotile ståltag. Det lever helt op til alle krav til et moderne ståltag. Hvis man går meget op i at passe på miljøet, er det endnu en grund til at vælge et metrobond ståltag. Ståltagpladerne er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluzink og stengranulat, som gør pladerne næsten 100% genanvendelige.

 

Til trods for den gode kvalitet og den lange garanti er prisen ikke høj. Selve materialeprisen er nogenlunde den samme som ved et traditionelt tag. Men fordi det er så let og hurtigt at montere et ståltag fra, kan vi holde priserne til arbejdsløn nede. Pladerne vejer ikke så meget og er derfor lette at håndtere og skære til. En anden fordel er, at vi som regel kan lægge et Metrotile ståltag direkte ovenpå dit eksisterende tag. Dette sparer både tid og penge ved, at vi ikke skal pille det gamle tag ned og køre væk først. Det gamle tag bliver derfor brugt som undertag. I løbet af meget kort tid har du derfor et flot nyt tag på dit hus. Beregn prisen på nyt tag her

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar