Metrotile ståltag – Billigt Kvalitets tag

Hvis man ønsker sig et nyt tag, der holder længe, så skal man vælge et metrotile ståltag. Det lever op til alle de krav, som man kan stille til et nyt og moderne ståltag. Den specielle aluzinkbelægning gør pladerne 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål. Desuden er pladerne miljøvenlige og derfor næsten 100 % genanvendelige.

Et ståltag fra metrotile egner sig særdeles godt til det danske klima, da taget kan klare både ekstrem varme og kulde, storm, hagl og høj luftfugtighed. Producenterne af metrotile ståltag står inde for den høje kvalitet og giver derfor hele 40 års garanti.

Et metrotile ståltag er designet som et traditionelt tegltag og fås i mange farver, så der skulle også være en farve, der passer til lige netop dit hus. Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, så står vi altid til rådighed med kyndig rådgivning.

En anden fordel ved metrotile er, at pladerne ikke vejer ret meget. Det gør at man som regel kan lægge et nyt tag ovenpå det eksisterende, som så kommer til at fungere som undertag. Det sparer en del tid og penge, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Desuden gør de lette plader arbejdet nemmere og det forkorter arbejdstiden. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ring for et uforpligtende tilbud eller prøv vores tagberegner her på hjemmesiden. Her får du en idé om hvad dit nye tag vil komme til at koste.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar