Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Metrotile ståltag – Billigt Kvalitets tag

  Hvis man ønsker sig et nyt tag, der holder længe, så skal man vælge et metrotile ståltag. Det lever op til alle de krav, som man kan stille til et nyt og moderne ståltag. Den specielle aluzinkbelægning gør pladerne 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål. Desuden er pladerne miljøvenlige og derfor næsten 100 % genanvendelige.

  Et ståltag fra metrotile egner sig særdeles godt til det danske klima, da taget kan klare både ekstrem varme og kulde, storm, hagl og høj luftfugtighed. Producenterne af metrotile ståltag står inde for den høje kvalitet og giver derfor hele 40 års garanti.

  Et metrotile ståltag er designet som et traditionelt tegltag og fås i mange farver, så der skulle også være en farve, der passer til lige netop dit hus. Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, så står vi altid til rådighed med kyndig rådgivning.

  En anden fordel ved metrotile er, at pladerne ikke vejer ret meget. Det gør at man som regel kan lægge et nyt tag ovenpå det eksisterende, som så kommer til at fungere som undertag. Det sparer en del tid og penge, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Desuden gør de lette plader arbejdet nemmere og det forkorter arbejdstiden. Derfor kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Ring for et uforpligtende tilbud eller prøv vores tagberegner her på hjemmesiden. Her får du en idé om hvad dit nye tag vil komme til at koste.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022