Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Metrotile Brilliant

  Metrotile brilliant er kendetegnet ved det klassiske tegl design. Der er forskellige flotte farver at vælge imellem og pladerne fås både med blank og mat lakering. Metrotile brilliant forener det stilrene design med det robuste. Den blanke overflade giver spil og udtrykker eksklusivitet. Den matte overflade er derimod mere afbalanceret og i harmoni med omgivelserne. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilket udseende man går efter og hvad man ønsker at udtrykke med taget på sit hus. Det er i høj grad også vigtigt at se på, hvordan huset ellers ser ud, hvilke omgivelser huset ligger i osv. når man skal beslutte hvilket tag, man skal vælge. Er du i tvivl, står vi altid parat til at råde og vejlede. Vi har mange års erfaring på området.

  Metrotile brilliant har en speciel aluzinkbelægning, som giver tagpladerne en uovertruffen holdbarhed. Selv med det danske klima med store temperatursvingninger og den saltholdige luft fra havet, er Metrotile brilliant et af de mest robuste tag, du kan finde. Derfor gives der hele 40 års produktgaranti. Du får et tag, der lever op til alle krav, der kan stilles til et nyt og moderne tag. Derfor er du med Metrotile brilliant sikret et livslangt og smukt tag. Se mere om Metrotile her

  Tagpladerne vejer desuden ikke ret meget. Det gør at de er meget nemme og hurtige at lægge. Det sparer penge til arbejdstimer. I de fleste tilfælde kan det nye tag lægges ovenpå det eksisterende tag. Det sparer yderligere penge, da man ikke skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Derfor får du et forholdsvis billigt tag uden at vi skal gå på kompromis med kvaliteten.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022