Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Metrotile Engobe

  Metrotile engobe ståltagplader er kendetegnet ved det klassiske tegl design. Det er et stilrent og elegant produkt. Samtidig er det et yderst holdbart ståltag, som kan klare al slags vejr. Pladerne er opbygget af en kerne af aluzink, som giver den lange holdbarhed. Derfor ydes der også hele 40 års produktgaranti, når man køber et ståltag fra Metrotile.

  Metrotile Engobe lever op til alle de krav, man kan stille til et moderne tag. Desuden er ståltagpladerne fremstillet af en base af galvaniseret stål og aluzink, som gør de miljøvenlige tagplader næsten 100 % genanvendelige. Derved passer man på naturen, når man vælger et ståltag fra Metrotile. Engobe fås i fem flotte farver og den blanke overflade giver et eksklusivt udseende.

  Metrotile Engobe ståltag er som beskrevet meget holdbart på grund af den specielle aluzinkbelægning men alligevel er det et prisvenligt valg, når man skal have nyt tag på huset. Grunden hertil er, at pladerne ikke vejer ret meget. Derfor er de nemme at håndtere og derfor hurtigere at lægge i forhold til et traditionelt tegltag. Netop fordi ståltagpladerne ikke vejer ret meget, kan de ofte lægges direkte ovenpå det eksisterende tag, som dermed kommer til at fungere som undertag. Det sparer en masse arbejdstimer, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre væk, inden man kan gå i gang med at lægge det nye tag. Den kortere arbejdsgang sparer udgifter til løn. Det er med til at holde prisen nede uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om Metrotile ståltage her

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022