Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Metrotile Quartz

  Når man snakker om ståltag, er der mange, der tænker, at sådan et tag vil de ikke have, for det må give en masse støjgener ved nedbør og temperatursvingninger. Det gør det ikke med Metrotile quartz. På grund af den specielle stengranulatbelægning er pladerne næsten støjfri ved nedbør som regn og hagl. Store metalplader har en tendens til at give sig ved store temperatursvingninger og det kan larme meget. Metrotile quartz er modulopbygget. Det betyder at pladerne bedre kan give efter for disse støjgener i forbindelse med temperaturforskelle.

  Metrotile quartz er kendetegnet ved det klassiske tegl design og tagets levetid. Pladerne har en speciel aluzinkbelægning som giver taget en lang levetid. Derfor tilbyder Metrotile hele 40 års produktgaranti. Quartz fås i 8 flotte farver, som er udvalgt efter nordiske byggetraditioner. Alle farverne er baseret på rene naturmaterialer. Det giver dem en farveægthed, der holder. Derfor har du et smukt tag i rigtig mange år. Med Metrotile quartz får du et stærkt tag og samtidig er pladerne miljøvenlige og næsten 100% genanvendelige. Det betyder rigtig meget i dag, hvor der er meget fokus på, at man skal passe på miljøet. Det er vigtigt at tænke på de kommende generationer.

  Metrotile quartz har endnu en fordel. Tagpladerne vejer ikke ret meget og derfor kan man i de fleste tilfælde lægge det nye tag ovenpå det eksisterende tag. Det sparer både tid og penge, at man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Samtidig kommer det gamle tag til at fungere som undertag. Har du nogle spørgsmål, så står vi altid klar med råd og vejledning.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022