Metrotile Quartz

Når man snakker om ståltag, er der mange, der tænker, at sådan et tag vil de ikke have, for det må give en masse støjgener ved nedbør og temperatursvingninger. Det gør det ikke med Metrotile quartz. På grund af den specielle stengranulatbelægning er pladerne næsten støjfri ved nedbør som regn og hagl. Store metalplader har en tendens til at give sig ved store temperatursvingninger og det kan larme meget. Metrotile quartz er modulopbygget. Det betyder at pladerne bedre kan give efter for disse støjgener i forbindelse med temperaturforskelle.

Metrotile quartz er kendetegnet ved det klassiske tegl design og tagets levetid. Pladerne har en speciel aluzinkbelægning som giver taget en lang levetid. Derfor tilbyder Metrotile hele 40 års produktgaranti. Quartz fås i 8 flotte farver, som er udvalgt efter nordiske byggetraditioner. Alle farverne er baseret på rene naturmaterialer. Det giver dem en farveægthed, der holder. Derfor har du et smukt tag i rigtig mange år. Med Metrotile quartz får du et stærkt tag og samtidig er pladerne miljøvenlige og næsten 100% genanvendelige. Det betyder rigtig meget i dag, hvor der er meget fokus på, at man skal passe på miljøet. Det er vigtigt at tænke på de kommende generationer.

Metrotile quartz har endnu en fordel. Tagpladerne vejer ikke ret meget og derfor kan man i de fleste tilfælde lægge det nye tag ovenpå det eksisterende tag. Det sparer både tid og penge, at man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Samtidig kommer det gamle tag til at fungere som undertag. Har du nogle spørgsmål, så står vi altid klar med råd og vejledning.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar