Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Monier Betontagsten

  Monier er den førende leverandør af tagmaterialer i hele Norden og Baltikum. En del af produktionen foregår i Danmark. Et af Europas mest moderne betontagstensværker ligger faktisk i Jylland og står for produktionen af B&C betontagsten. Her er den nyeste teknologi og knowhow samlet i alle led af produktionsprocessen. Der findes et bredt udvalg af Monier betontagsten og kvaliteten er helt i top. Du får et solidt tag, når du vælger et betontag. Beton er et naturligt materiale og det er stærkt og yderst holdbart. Monier betontagsten fås i flere forskellige farver og med forskellige overflader. Derfor skulle det være nemt at finde noget, der falder i din smag, når du skal vælge et nyt tag til dit hus.

   

  Der er flere modeller at vælge imellem når vi taler om Monier betontagsten. Den mest benyttede betontagsten i Danmark er B&C Dobbelt-S. Det er den traditionelle tagsten med den bølgede form. De er gennemfarvet i vejrbestandige materialer, der gør dem yderst holdbare. Derfor passer de godt til danske byggerier, da klimaet til tider kan være hårdt ved taget. Det er et sikkert valg både til nybyggerier men også hvis du skal have skiftet et gammelt tag ud med et nyt og holdbart tag. Det er desuden et økonomisk godt valg, da du får betontagsten til en konkurrencedygtig pris. En anden model som også er meget populær er B&C Protector. Den har en lang æstetisk levetid på farven. Den er nemlig UV-bestandig som gør, at den ikke falmer i farven. Den glansfulde overfladebehandling, som betontagstenene har fået gør, at taget ser nyt ud i længere tid.

   

  Fælles for alle modeller af betontagsten er, at det er et tungt tag. Det stiller større krav til selve tagkonstruktionen. Det er meget vigtigt, at man er sikker på at tagkonstruktionen er stærk nok til at bære et betontag. Hvis du i forvejen har haft et tungt tag på din bolig, så skulle der ikke være noget i vejen for at lægge et andet tungt tag på huset. Derimod skal man være ekstra opmærksom, hvis det gamle tag var et ståltag, som ikke er så tungt. Her kan det være nødvendigt at gøre tagkonstruktionen stærkere. Hvis du er i tvivl, kommer vi gerne og laver et tagtjek. Herefter vil vi kunne fortælle dig, om tagkonstruktionen er klar til at bære et nyt Monier betontag.

   

  Vi hjælper dig gerne med at finde ud af hvilken tagtype, der passer bedst til dit hus. Det kan være svært at vælge og det kan være vanskeligt at se en anden type tag for sig. Derfor vil vi gerne give råd og vejledning, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning. Betontagsten har en lang levetid og skal ikke lige skiftes ud med det samme. Så det ville være rigtig ærgerligt at risikere at få lagt et tag, som man ikke bryder sig så meget om alligevel. Kontakt os derfor og få en saglig og professionel rådgivning.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022