Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Montering af eternittag

  Vi er altid klar til at hjælpe med montering af eternittag. Eternittag er en billig med god og holdbar løsning, hvis du skal have nyt tag på huset eller virksomheden. Eternittagplader var tidligere lavet af asbest og dermed sundhedsskadelige. Derfor er der mange, der tænker negativt om eternittag den dag i dag. Men det er ikke nødvendigt, for asbestfibrene er erstattet af cellulosefibre. Eternittagplader er lavet af fibercement, som gør at boligen kan ånde. Derfor kan de være med til at give et godt indeklima, da skimmelsvamp får svært ved at leve. Andre fordele ved eternittagplader er, at de modstår råd og svamp, de er vedligeholdelsesfrie og kan klare de til tider hårde vejrsituationer, som vi kan opleve i Danmark. Endvidere virker de brandhæmmende.

  Eternittag er blevet mere og mere anvendt inden for de seneste år. Grunden hertil er ofte den billige materialepris og den lange levetid. Du får 15 års garanti på et eternittag. Tagpladerne vejer ikke ret meget og de er derfor nemme og hurtige at lægge. Det gør, at man også kan holde prisen til arbejdsløn nede.  Eternittagplader er som regel udformet som bølgeplader men de kan også fås flade tagplader som erstatning for skifer. Eternittagplader fås i flere forskellige profiler og farver. Vi er altid klar med kompetent vejledning, så vi sammen finder det tag, der lige passer til dine behov og ønsker. Vi har nogle af markedets bedste priser på montering af eternittag, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Så ring og lad os få en snak. Vi tilbyder selvfølgelig også et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022