Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Montering af ståltag

  Skal du have monteret nyt tag på dit hus, vil vi anbefale et ståltag. Indenfor de sidste 10 år er ståltage mere og mere anvendt. Det har en række fordele. For det første er det den billigste løsning, hvis man vil have nyt tag. Ståltag vejer ikke ret meget og kan derfor i de fleste tilfælde monteres direkte ovenpå dit eksisterende tag. Det sparer tid og penge i og med at der ikke skal bruges tid på at pille det gamle tag ned og samtidig have det kørt væk. Ofte kan det gamle tag bruges som undertag. Der er ikke ret stor forskel på materialeprisen om du vælger det ene tag frem for det andet. Men da arbejds- og oplægningstiden på montering af et ståltag er væsentlig mindre, sparer man penge til arbejdsløn.

  Vi bruger primært Decra eller Metrotile ståltage. De fås begge to i mange farver og varianter, så det skulle være muligt at finde noget, der falder lige i din smag. Det skal selvfølgelig også passe til huset. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi altid klar med råd og vejledning.  Kvaliteten er absolut i top på begge ståltage. Derfor får man 30 års garanti på et Decra tag og hele 40 års garanti på et Metrotile ståltag. Er du interesseret i at høre om priser og muligheder, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af nyt ståltag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022