Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Montering af tagpap

  I takt med udviklingen og lysten til at udfordre de traditionelle former og hældninger, har tagpap vundet indpas på både nye og gamle bygninger. Tagpap er et stærkt og fleksibelt tag med lang levetid. Smidigheden gør, at der er uendeligt mange muligheder arkitektonisk og det passer derfor rigtig godt til den moderne byggestil, hvor man går lidt bort fra det traditionelle tag. Tagkonstruktionen på nye huse er lidt mere fantasifuldt udformet og det stiller andre krav til tagbelægningen. Her passer det smidige tagpap rigtig godt og det fås i mange farver. Montering af tagpap kan endvidere bruges til renovering, da tagpap kan bruges direkte oven på det eksisterende tag. Man slipper altså for at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk.

  Tagpap består af en fiberkerne med bitumen med SBS-kunstgummi på begge sider. Det er asfalt tilsat syntetisk gummi, der giver en maksimal klæbestyrke og elasticitet. Brud er stort set umulig på det nye tagpap. Øverst er tagpap bestrøget med et lag stengranulat af naturskifer, som giver en beskyttende overflade. For at give taget lidt spil og et flottere udseende, kan man vælge at bruge enten vandrette eller lodrette markeringer. Her kan man bruge enten liste- eller plankedækning, som giver nogle flotte linjer på taget.

  Har du spørgsmål til montering af tagpap, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil også meget gerne give et uforpligtende tilbud.

  Vi har mange års erfaring på området og deler gerne ud af vores viden. Vi samler på glade og tilfredse kunder og gør derfor hvad vi kan, for at give de bedste råd og den bedste vejledning.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022