Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nibra tegltag

  Det kan være en kunst at vælge nyt tag, hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Der er nemlig rigtig mange muligheder at vælge imellem. Man kan sagtens finde forskellige udstillinger, så man får en idé om, hvad det er, man søger. Når man har fundet ud af, hvilket udseende det nye tag skal have, så er det en god idé at søge lidt information om produktet også. Det er jo ikke nok at få et tag, der ser smukt ud, hvis det ikke samtidig er holdbart. Derfor spilder man absolut ikke sin tid, hvis man vælger at skaffe sig lidt mere viden om de enkelte produkter, inden man køber et nyt tag. Det kan godt betale sig at sætte sig ind i de produkter, som man har udset sig. Faktisk kan det spare en masse ærgrelser og penge, fordi man undgår at købe et mindre holdbart tag. Det er som regel ikke selve taget, der er det dyreste men derimod selve oplægningen. Derfor kan man lige så godt vælge et tag i god kvalitet, som kan holde i rigtig mange år. Et tag skal kunne holde til at skærme for både sol, blæst, vand og frost. Det stiller store krav til tagstenene og derfor er det vigtigt at vælge et tegltag, der kan leve op til disse krav.

   

  Nibra Teglsten

  Nibra teglsten er tysk grundighed og derfor ensbetydende med høj kvalitet. Her får du et tegltag, der lever op til de høje krav og mere til. Alene brudstyrken er 250% over gældende krav. Der er en meget lav fugtoptagelse på max 3% og der er ingen fugtophobning, som kan give frostskader. Dette er på grund af den høje kvalitet af leret, som bliver brugt til at producere tagstenene. Den høje lerkvalitet findes i ler fra Westerwald gravene og er altafgørende for tagstenens holdbarhed. Det er rent keramisk ler som bliver brugt til Nibra tagsten. Det giver en meget højere brudstyrke, end hvis der er brugt en lerblanding. Nibra tegltag bliver fremstillet på det mest moderne teglværk i Europa, hvor man forener de nyeste teknikker med det absolut bedste råmateriale. Tilsammen giver det et yderst holdbart tag. Derfor ydes der også hele 30 års garanti.

   

  Nyt tegltag fra Nibra

  Når man har besluttet sig for at købe et nyt tegltag fra Nibra på grund af den høje kvalitet, så kan man begynde at tænke på hvilken form og farve, man kunne tænke sig. Der er flere former at vælge imellem, så det skulle være muligt at finde den type, som passer bedst til huset. Ligeledes er der flere farver at vælge imellem. Farverne på Nibra tagsten er mere holdbare end på for eksempel betontagsten. Årsagen er, at på Nibra tagsten er farverne brændt ind i teglet i stedet for at være malet på. Det betyder, at Nibra tagsten ikke mister farven men derimod forbliver smuk at se på i mange år. Det er vigtigt at se på husets øvrige materialer, farver og stil, så man opnår en harmonisk helhed, når man skal vælge et nyt tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022