Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nyt billig ståltag

  Går du med planer om at få renoveret dit tag, så er det nu du skal slå til. Vi klarer alt indenfor nye ståltage.

   

  Hvorfor et nyt ståltag

  Du skal vælge at investere i et nyt stål tag, fordi du gerne vil have et tag der ikke er for dyrt og som er let at montere, uden at det går ud over det æstetiske udtryk på din bolig. Ståltag er væsentlig billigere i brug end andre former for tagløsninger, da det er let at montere og hurtig at ligge.

  Man kan i flere tilfælde montere et ståltag oven på ens nuværende tag der kan fungere som et undertag og man sparer derved en masse penge på bortkørsel af ens nuværende tag.

   

  Ståltag til alle

  I løbet af de seneste år er ståltag blevet meget populært her i Danmark, både blandt erhverv og private og det er der bestemt en god grund til, og det er at ståltag er let og billigt at arbejde med. Grunden til, at det er så billigt at arbejde er, at man som sagt kan ligge sit nye ståltag oven på det gamle tag, og derved sparer penge til borstkørsel. På denne måde er ståltag et billigt alternativ til alle mennesker, der skal have nyt tag.

  Man kan få ståltag i mange forskellige farver og det er let at forme, så det får forskellige udtryk der passer til fleste forskellige slags boliger.

  Man kan således godt i et almindelig parcelhus få lagt ståltag, uden at det behøver at gå ud over husets charme, da man klan få lagt ståltag i mange forskellige slags farver og udformninger så, det behøves ikke være et rustfrit stål udseende man får lagt oven på sit hus. Det kan tværtimod tilpasses så det passer til alle og alle former for boliger, især hvis man har en bolig med en meget stor tagoverflade kan der være mange penge at spare ved at investere i et ståltag som dit næste tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022