Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt ståltag

  Vi kan være behjælpelig med et billigt ståltag, hvis dit hus trænger til en ny top. Hvis taget er gammelt og slidt, kan det være utæt og dermed være medvirkende til, at der trænger vand ind og ødelægger både isolering, undertag med videre. Derfor er det en god idé at bestille et tagtjek med det samme, du har mistanke om, at taget trænger til at blive skiftet ud. Ved et sådan tagtjek vil vi gå taget igennem og vurdere, om det er tiden til et nyt tag. Det er en god investering i huset og det behøver ikke koste en formue. Man kan vælge et billigt ståltag uden at være bange for om kvaliteten er derefter. Kvaliteten er i top og der gives 30 års produktgaranti på ståltage fra Decra, og hele 40 års garanti på Metrotile ståltage.

  Grunden til, at man kan få et godt og solidt tag til forholdsvis små penge er, at ståltagpladerne ikke vejer ret meget. Det gør, at de som regel kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en del arbejdstimer, da vi ikke behøver at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Samtidig er de lette plader meget nemmere at arbejde med og derved sparer man yderligere arbejdstimer. Det betyder altså, at selve materiale prisen er nogenlunde ens uanset hvilket tag du vælger, men at det er de sparede arbejdstimer, der gør, at du får et godt men billigt ståltag. Vi har mange års erfaring på området, så kontakt os gerne for råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

  Klik her for at læse mere om Decra og Metrotile ståltage.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022