Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nyt Ståltag

  Der er rigtig mange huse i Danmark, der trænger til et nyt tag. Hvis dit hus er et af dem, så kan vi varmt anbefale et nyt ståltag. Det er en billig tagløsning men du får alligevel flot design og kvaliteten er helt i top. Vi arbejder primært med Decra og Metrotile ståltage og begge varianter fås i mange forskellige flotte farver og udformninger. Uanset om du vælger et nyt ståltag fra Decra eller fra Metrotile, så får du et meget robust og holdbart tag. Begge typer er bygget op omkring en stålkerne og galvaniseret med aluzink. De klarer derfor det danske klima med meget fugt yderst fremragende. Decra giver 30 års produktgaranti, mens Metrotile giver hele 40 års produktgaranti.

   

  Nu tænker du måske hvordan et nyt ståltag kan være så robust og holdbart, når det er en af de billigste tagløsninger. Ståltagplader vejer ikke ret meget. Det gør at de er meget nemme at arbejde med og derfor også hurtige at lægge. Samtidig gør den lave vægt det for det meste muligt at kunne lægge et nyt ståltag direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en del arbejdstimer, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Det er altså på grund af de sparede arbejdstimer, at du kan få et godt og robust tag til lave priser.

   

  Med vores mange års erfaring tilbyder vi kyndigt råd og vejledning både før, under og efter processen. Vi laver altid et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti, så slipper du for grimme overraskelser med regninger, der løber løbsk. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022