Nyt tag

Hvis du besluttet dig for at få lagt nyt tag, så skal du i første omgang finde ud af hvilken type tag, der er den bedste til dine krav og ønsker.

Gratis tag rådgivning

En af hjørnestenene hos Tømrerfirmaet Søren Sværke er, at vi altid gør meget ud af at rådgive vore kunder bedst muligt. Der er mange muligheder i dag, når du skal have lagt nyt tag, og derfor er det vigtigt, at du får den bedste rådgivning omkring dit tag projekt.
Vi har mange års erfaring med at lægge nye tage, så kontakt os gerne hurtigst muligt, så vi kan rådgive dig igennem hele processen.

 

Her kan du læse mere om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med:

Decra tag

Decra er et kvalitets produkt indenfor ståltag, og der ydes 30 års produktgaranti på alle decra tage. Klik her for at læse mere om decra tag

Tegl tag

Et tegl tag er nok en af de flotteste typer af tage på markedet. Tegl tage fås i mange typer, og hjælper vi selvfølgelig også med rådgivning. Klik her for at læse mere om Tegl tag.

Metrotile tag

Metroltile er ståltag, som designet meget ligesom tegltage, det er desuden miljøvenligt, og også her gives der 30 års garanti. Klik her for at læse mere om Metrotile tag.

Nyt tag pris

Kontakt Søren Sværke, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på at få lagt et nyt tag, hvad enten det er på din private bolig, fritidshus eller erhvervsejendom. Du kan også bruge vores online tagberegner til at beregne prisen på et nyt tag. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, men samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os her, hvis du vil have en god pris på dit nye tag.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar