Menu

Nyt tag

Hvis du besluttet dig for at få lagt nyt tag, så skal du i første omgang finde ud af hvilken type tag, der er den bedste til dine krav og ønsker.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Gratis tag rådgivning

  En af hjørnestenene hos Tømrerfirmaet Søren Sværke er, at vi altid gør meget ud af at rådgive vore kunder bedst muligt. Der er mange muligheder i dag, når du skal have lagt nyt tag, og derfor er det vigtigt, at du får den bedste rådgivning omkring dit tag projekt.

  Vi har mange års erfaring med at lægge nye tage, så kontakt os gerne hurtigst muligt, så vi kan rådgive dig igennem hele processen.

  Her kan du læse mere om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med:

  Decra tag

  Decra er et kvalitets produkt indenfor ståltag, og der ydes 30 års produktgaranti på alle decra tage. Klik her for at læse mere om decra tag

  Tegl tag

  Et tegl tag er nok en af de flotteste typer af tage på markedet. Tegl tage fås i mange typer, og hjælper vi selvfølgelig også med rådgivning. Klik her for at læse mere om Tegl tag.

  Metrotile tag

  Metroltile er ståltag, som designet meget ligesom tegltage, det er desuden miljøvenligt, og også her gives der 30 års garanti. Klik her for at læse mere om Metrotile tag.

  Nyt tag pris

  Kontakt Søren Sværke, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på at få lagt et nyt tag, hvad enten det er på din private bolig, fritidshus eller erhvervsejendom. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, men samtidig går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

  Kontakt os her, hvis du vil have en god pris på dit nye tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022