Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nyt tag Fyn

  Bor du på Fyn og mangler du et nyt tag, så er du velkommen til at ringe til os. Vi klarer alle både små og store opgaver, så uanset om det er huset, fritidshuset eller virksomheden, der mangler et nyt tag, så tager vi os gerne af opgaven. Vi har foruden den almindelige tømreruddannelse også en efteruddannelse indenfor tagdækning, og har mange års erfaring på området. Vi gør meget ud af at råde og vejlede vores kunder, så vi er sikre på, at du får lige netop det tag, som du ønsker dig. Det er vigtigt for os at du kender de forskellige muligheder for et nyt tag og at alle dine forventninger bliver indfriet. Derfor tager vi en snak om alle detaljer, så der ikke kommer nogle overraskelser. Desuden giver vi selvfølgelig altid et uforpligtende tilbud, så du ved præcis hvad investeringen kommer til at lyde på. Heller ikke økonomisk er det rart med grimme overraskelser.

  Vi dækker Odense og hele Fyn og vi tilbyder altid et gratis tagtjek. Du kan bruge vores online tagberegner og finde priser på de forskellige tagløsninger, som vi tilbyder. Kvaliteten af vores tagarbejde er altid i top selvom vi altid har konkurrencedygtige priser. Din tilfredshed med vores arbejde er vigtig for os. Derfor er vi med i anmeld-håndværker. Der kan alle vores kunder give vores arbejde karakter og skrive en kommentar. Læs derfor gerne, hvad andre kunder har skrevet. Vi er desuden med i byggegaranti ordningen, som giver dig yderligere sikkerhed for veludført arbejde og rådgivning.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022