Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nyt tag i Odense

  Når først du har besluttet dig for, at huset trænger til et nyt tag, så er næste skridt at finde ud af hvilket type tag, der passer til dine behov og ønsker. Her kan vi være behjælpelig og vi dækker Odense og resten af Fyn. Vi har mange års erfaring på området og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Vi giver råd og vejledning både før, under og efter processen. Det er vigtigt for os, at vi finder det helt rigtige tag, for vi samler på glade og tilfredse kunder. Så hvis du står og mangler et nyt tag i Odense, så kan vi tilbyde et godt stykke arbejde i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Vi laver altid et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser med regninger, der løber løbsk.

   

  Hvis du ønsker at læse lidt om de forskellige tagtyper på vores hjemmeside først, er du selvfølgelig velkommen til at gøre det. Der er endvidere billeder af de forskellige tagtyper og farver. Det kan være med til at give en idé om, hvilket tag, der passer til jeres smag og ikke mindst til huset. Brug også gerne vores online tagberegner, som giver et godt bud på, hvad opgaven kommer til at koste. Bemærk dog, at det kun er en vejledende pris, da der kan være flere faktorer, der spiller ind, når vi beregner den endelige pris. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe med at give dit hus en ansigtsløftning i form af et nyt tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022