Nyt tag Odense

Trænger huset til et nyt tag og bor du i Odense eller omegn, så er vi klar til at hjælpe dig. Der er mange typer tag at vælge imellem, flere flotte farver og modeller. Derfor kan det være svært at vælge, hvilket slags tag, der passer til huset. Vi har mange års erfaring på området og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning både før, under og efter købet. Det er vigtigt for os, at dine forventninger til et nyt tag bliver indfriet. Endvidere ønsker vi ikke, at der skal komme ubehagelige overraskelser. Derfor laver vi altid et uforpligtende tilbud. Så ved du, hvor mange penge hele projektet kommer til at koste. Vi har yderst konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi laver på din private bolig, fritidshus eller erhvervsejendom.

En af de billigste tagløsninger er ståltag. Vi arbejder primært med Decra og Metrotile tag. Selvom prisen ikke er så høj, ydes der alligevel henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti på de to tagtyper. Grunden til de lave priser er den hurtige oplægningstid, idet pladerne ikke vejer ret meget og dermed er nemmere at håndtere. Den lave vægt på tagpladerne gør også, at man for det meste kan lægge det nye tag direkte ovenpå det eksisterende. Det betyder, at man sparer en del penge og tid på, ikke først at skulle rive det gamle tag ned og køre det væk.

Læs lidt om de forskellige tagtyper og se billeder her på vores hjemmeside. Vi har også en tagberegner, som giver en idé om prisen på dit nye tag. Vi har lavet mange nye tage i Odense, kig efter under referencer, eller kontakt os og få udleveret flere reference kunder.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar