Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Nyt Tag Tilbud

  Find et godt tilbud på nyt tag

  Har du et hus, som godt kunne trænge til en omgang, så kan det være en god idé, at få tjekket taget. Hvad enten det er ved at være gammelt, eller blot ser gammelt ud, så kan der gøres forskellige ting, for at løfte denne opgave, og give huset et nyt pust. Bestil et Gratis Tagtjek lige her

  Få et tilbud på nyt tag af tegl

  Et tegltag er en gammel kending. Dette tag er baseret på fire naturlige elementer, nemlig ild, vand, luft og jord. Disse bliver tilsammen teglsten, og det er noget af det, som holder bedst, når man snakker tag. Hvis du har et sådant tag, og det er ved at se gammelt ud, så frygt ej. Der er nemlig op til 30 års garanti på denne slags, så der er mulighed for at få det skiftet ud, når man ønsker det. Der kan være mange grunde til, at det er ved at se noget slidt ud. Et af de store elementer inden for slidtage, er hvis man bor ud til vandet. Salt fra vandet slider på alt, både metal og resten af huset. Det kan nemt bare være en oxidering af det yderste lag, men det ses også, at hele metalrøret er gennemrustet. Hvis du oplever at taget ser slidt ud, så forhør dig hos os. Vi kan give dig et godt tilbud, og kan se, om det blot har brug for en renovering, eller om det trænger til at blive skiftet i stedet.

  Nyt tag – få det bedste tilbud

  Har du taget beslutningen om, at der skal tages hånd om huset, så kan du kontakte os, så kommer vi ud og giver et uforpligtende tilbud. Du kan også starte med at bruge vores online tagberegner, og med det samme se prisniveauet for at få lagt nyt tag

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022