Menu

Betontag

Betontagsten har efterhånden været brugt i mange år og den klassiske bølgeform ses på mange bygninger rundt om i Danmark og over hele verden. Denne popularitet skyldes for det meste den lave pris i forhold til for eksempel tegl og skifer. Så hvis det ikke er æstetikken men pengene, der er vigtigst, er betontag et rigtigt godt valg. Du får et meget stærkt og robust tag, som tåler kraftig blæst og storm. Så hvis du bor ved kysten, kan et betontag være et yderst fornuftigt valg.

At vælge et nyt tag til sit hus, kan være en meget større beslutning, end man umiddelbart regner med. Hvilken type tag kan man lide? Er der tagtyper, som ikke passer så godt til huset? Endvidere er der de økonomiske spørgsmål for de fleste.
Spørg os derfor gerne til råds.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Om Betontage

  Et betontag er ligesom eksempelvis tegltag en tung tagtype. Vælger du at få lagt et nyt betontag, så skal selve tagkonstruktionen gennemgås grundigt, for at sikre at spær osv. kan holde til vægten. Er der i forvejen brugt en tung tagtype, så behøves der i de fleste tilfælde ikke yderligere forstærkninger. Vi sørger naturligvis for at gennemgå tagkonstruktionen for at sikre os, at den kan holde mange år endnu. Hvis der er problemer, vil vi selvfølgelig enten forstærke tagkonstruktionen eller helt skifte den. Dette skal vi naturligvis nok tage højde for i et eventuelt uforpligtende tilbud.

  Betontagsten er lavet af en blanding af sand, cement, vand og farvestoffer og er en yderst holdbar tagløsning. Her får du et større udvalg af farver end hvis du vælger et tegltag. Et betontag tager ofte lidt længere tid at lægge end for eksempel et ståltag men til gengæld får du også et tag, der holder i rigtig mange år. Hvis betontaget bliver lavet ordentligt, vil det typisk kunne holde mere end 50 år.
  Hvis du selv vil prøve at sammenligne priser på betontage, så skal du være opmærksom på, at det ikke er alle betontagsten, der fra fabrikken er forsejlet eller imprægneret for at gøre tagstenene vandafvisende. Det vil altså sige, hvad der virker som et rigtig godt tilbud, kan risikere at blive en dyr affære, hvis man først bagefter skal til at imprægnere eller forsejle hver enkelt tagsten. Dette slipper du naturligvis for, hvis du vælger os til at lægge dit nye tag, da vi kun arbejder med kvalitetsprodukter.

  Betontag priser

  Prisen på et nyt betontag, vil som regel være noget billigere end at lægge et tilsvarende tegltag. Dog kan der være andre faktorer som spiller ind og disse skal gennemgås grundigt inden et tilbud kan afgives. Derfor kommer vi gerne ud og kigger på opgaven og derudfra giver et uforpligtende tilbud. Med i prisen er naturligvis alle de råd og al den vejledning, som du måtte have brug for. Vi har mange års erfaring med tagdækning og den viden og ekspertise deler vi med glæde ud af, så du kan få den bedste tagløsning til dit hus.

  Få et tilbud på nyt betontag

  Kontakt tømrerfirmaet Søren Sværke for et godt tilbud på at få lagt et nyt betontag.
  Vi giver altid et uforpligtende tilbud, som er yderst konkurrencedygtigt. Du kan naturligvis altid forvente at få en saglig og professionel rådgivning både før, under og efter tagarbejdet.

  Kontakt

   

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022