Menu

Decra Tag

Når taget på huset er ved at være slidt og det derfor trænger til en udskiftning, så er der mange forskellige tagløsninger at vælge imellem feks et Decra tag i stål. Det kan være svært at gennemskue, hvilket tag, der bedst ville passe til huset og tagkonstruktionen. Derudover kommer valget af farve og udformning.

Hvis du er i tvivl, står vi altid parat med professionel rådgivning, så vi sammen vælger den rette tagløsning til dig og dit hus. Du kan også finde inspiration på disse sider, hvor vi har billeder af de forskellige tagplader, som giver et lille indblik i, hvilke muligheder du har at vælge imellem både med hensyn til farvevalg og udseendet på tagpladerne.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Et kig på tidligere udførte decra tage

  Gå til galleri

  Billig tagløsning

  I modsætning til eksempelvis et traditionelt tegltag, vejer et Decra ståltag meget lidt. Dette gør, at vi i mange tilfælde kan montere Decra taget direkte ovenpå dit eksisterende tag. Det betyder hurtigere udført arbejde og at der ikke skal tænkes på bortskaffelse af de gamle tagplader, da disse bare kan blive liggende.
  Alt dette betyder en væsentlig billigere pris for dig som kunde, når du vælger et Decra tag frem for eksempelvis et traditionelt tegltag. Der er ikke den helt store forskel i prisen på tagmaterialer men derimod er der mange penge at spare i arbejdsløn, da vi bruger væsentlig mindre tid på at lægge et Decra tag. Derudover slipper du også for at dit hus ligner en byggeplads i længere tid.

  Hvad er et Decra Tag

  Decra tag plader er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Derefter bliver tagpladerne belagt med slagfast pulver lakering eller keramisk farvet stengranulat. Alt dette sikrer et uovertruffen kvalitets ståltag samt en lang levetid, da Decra tagplader er meget robuste. Udover dette har Decra tagplader endvidere en farveægthed, som ikke ses i andre tagmaterialer.
  Decra tagplader har været produceret i Danmark i mere end 25 år, hvilket betyder, at der ligger mange års erfaring bag produktionen af disse tagplader. Derfor ydes der en produktgaranti på hele 30 år. Det viser jo, at Decra tagplader er af virkelig høj kvalitet.

  Decra fordele

  Der er mange fordele ved at vælge et Decra tag, hvis du går med tanke om at få lagt nyt tag på huset.

  • Lyddæmpning
  • Billigt tag
  • 30 års garanti
  • Hurtig montering

  Myter om ståltage

  Før i tiden var det almindeligt kendt at regnen larmer, når den rammer et ståltag. Derfor kan mange være lidt skeptiske, når vi foreslår et ståltag, som den nye tagløsning. Der er dog sket meget i udviklingen at ståltage gennem årene og i vore dage anvendes der forskellige former for lyddæmpning på ståltagplader. Decra bruger forskellige former for lyddæmpning men de har det til fælles, at det reducerer lyden af regnen markant. Lyden af regn på ståltage er altså ikke anderledes end på mange andre typer at tag.

   

  Få et tilbud på et nyt Decra ståltag

  Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af et nyt Decra tag. Udover vores faste lave priser, yder vi altid den bedste rådgivning før, under og efter tagarbejdet. Det er din garanti for kvalitets arbejde samt at vi sammen finder den helt rigtige tagløsning, som du kan være glad for i rigtig mange år.

   

  Pris eksempel på nyt Decratag

  Komplet Decra ståltag inkl nye tagrender – Fra 850 kr. pr m2 inkl. moms
  Tilbuddet inkluderer både arbejdsløn, materialer, stillads mm.
  Der tages forbehold for kviste, skotrender, ovenlys og højdetillæg.
  Ring til Søren på tlf: 20 40 25 60, og aftal tid for et tilbud på at få monteret et nyt Decra tag

  Kontakt

   

  Decra Classic Billeder

   

  Decra Elegance Billeder

   

  Decra Stratos Billeder

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022