Menu

Eternittag

Eternittage laves i dag af fibercement. Som navnet antyder, består eternittag primært af cement. Ved at tilsætte cementen cellulosefibre, bliver fibercement stærkere end beton. De stærke eternittage gør dem altså populære til alle typer af tagdækning og er derfor meget udbredt på alt lige fra almindelige parcelhuse til større lejlighedskomplekser og erhvervsbyggerier.
Eternittag er normalt udformet som bølgeplader, men kan også fås som flade tagplader som erstatning for f.eks. naturskifer.

Der er altså flere typer af udformninger på eternittage og naturligvis også flere farver at vælge imellem. Det kan derfor være en udfordring, at finde lige netop det tag, som passer bedst til huset og ens egen smag. Hvis man er i tvivl, står vi naturligvis altid til rådighed med gode råd og kompetent vejledning, grundet vores mange års erfaring med tagdækning.
Det er vigtigt, at vi sammen finder den bedste løsning, da eternittage har en lang levetid. Det ville være rigtig ærgerligt at fortryde sit valg efter et par år, når der er hele 15 års produktgaranti på et eternittag. Derfor er det rigtig vigtigt at spørge og trække på vores erfaring, så vi sammen finder den bedste tagløsning til Jer.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Et kig på tidligere udførte Eternittage

  Gå til galleri

  Hvorfor vælge Eternit tag

  Eternit tage har traditionelt været meget populære og det hænger bl.a. sammen med, at materiale prisen er lav og derfor kan du få en billig tagløsning, når det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Derudover har bølgeeternit gode brandhæmmende egenskaber, og en lav vægt, der gør det nemt og derfor billigt at lægge.
  Rigtig mange mennesker tænker meget på miljøet og man kan med god samvittighed få lagt et eternittag. Det er nemlig produceret af miljøvenlige materialer som cement, vand, fibre og mineraler. Derfor er eternittage næsten 100% genanvendelige.

  Til trods for at alle materialer er miljøvenlige, bidrager eternittage alligevel til et godt indeklima, idét de kan modstå angreb fra både fugt og svamp. Desuden tillader eternittaget bygningen at ånde. Det gør at fugten ikke har mulighed for at ophobe sig i bygningen. Dette kan ellers være et problem i bygninger, som bliver for tætte.
  En anden fordel ved eternittage, som de fleste mennesker vil se som et stort plus er, at de er vedligeholdelsesfrie uden at miste deres styrke. Derfor har de en lang levetid selv under de hårde vejrbetingelser, som vi kan have her i landet med meget nedbør og forholdsvis store temperaturforskelle.

   

  Eternittag holdbarhed

  Tidligere blev eternittage lavet med asbestfibre, som gjorde at holdbarheden normalt var helt op til 40-60 år. Det er også årsagen til at eternittage har et dårligt ry, fordi de fleste mennesker straks tænker asbest, når man nævner eternittag. Derfor vil vi gerne slå fast, at der ikke er antydningen af asbest i eternittage, der bliver produceret i vore dage. Derfor er der ingen sundhedsmæssige risici ved at vælge et eternittag til sin bolig.
  Det er for mange år siden blevet forbudt at bruge asbest og i dag produceres tagpladerne med cellulosefibre i stedet. Da man gik væk fra brugen af asbest, var der de første år nogle problemer med, at tagene smuldrede. De problemer er dog for længst løst og i dag har man udviklet et særdeles stærkt produkt, hvor man får 15 års produktgaranti.

  Tilbud på Eternittag

  Få et uforpligtende tilbud på at få lagt et nyt bølgeeternit tag af Tømrerfirmaet Søren Sværke. Vores priser at blandt markedets absolut bedste og du får desuden kompetent rådgivning under hele processen. Vi er kendt for kun at levere kvalitets tagarbejde, og dette gælder naturligvis uanset om du ønsker eternittag eller en anden tagtype. Ring på tlf: 20 40 25 60 eller kontakt os her

  Kontakt

   

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022