Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Tagtjek og rådgivning

  Hvis tagtjekket viser, at den bedste løsning er at skifte taget, så skal vi finde ud af, hvilket type tag, som lige præcis dækker dine ønsker og behov. Det er muligt at læse lidt om de forskellige typer tag, som vi arbejder med. Vi har mange års erfaring på området, så vi står selvfølgelig også klar med gode råd og kyndig vejledning både før, under og efter processen.

  Vi hjælper gerne med at finde ud af hvilket tag, der passer bedst til dit hus. Vi sætter kvaliteten af vores arbejde højt, men kan dog alligevel tilbyde konkurrencedygtige priser. Når vi har lavet et tagtjek, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af taget eller tagreparation. Vores tilbud er altid detaljerede og med fast prisgaranti. Det er din sikkerhed for at regningen ikke lige pludselig løber løbsk.

  Kontakt os her, skriv en mail på info@tag-toemrer.dk eller ring på tlf: 20 40 25 60, så kommer vi ud og laver et gratis og uforpligtende tagtjek.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022