Menu

Metrotile Ståltag

Det er en rigtig god idé at finde inspiration til det nye tag, hvis det gamle tag er ved at være gammelt og slidt. En af mulighederne er et nyt Metrotile ståltag med hele 40 års garanti.
Mulighederne er mange og det kan derfor være enormt svært at vælge. Først og fremmest gælder det naturligvis om, at man får et nyt tag, hvis problemet er, at det gamle tag er utæt. Men det drejer sig i høj grad også om at få et tag, som man kan lide og som passer til huset. Et nyt tag holder i mange år, så det vil være ærgerligt at få lagt et nyt tag, som man fortryder efter et par år.

Vi har lagt billeder her på siden med de forskellige typer Metrotile tag, så man derved kan få en idé om, hvordan det nye tag skal se ud. Er man til det matte udtryk eller måske til den skinnende blanke overflade? Endvidere er der mange flotte farver at vælge imellem. Der er altså en del valg, der skal træffes. Hvis det virker uoverskueligt, står vi naturligvis til rådighed med professionelle råd og vejledning.
Her på siden vil vi beskrive tagpladernes opbygning og egenskaber samt de mange fordele ved at vælge et Metrotile ståltag.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Et kig på tidligere udførte metrotile ståltage

  Gå til galleri

  Billig Metrotile ståltag

  Grunden til at et Metrotile ståltag er væsentlig billigere end eksempelvis et tegltag eller betontag, er ikke så meget prisen på materialer, da der ikke er den helt store forskel. Der hvor man mærker forskellen rent økonomisk, er på grund af den forkortede arbejdstid, idet at Metrotile stålplader vejer så lidt og derfor er meget nemmere at arbejde med. Oplægningstiden er altså meget kortere og derved sparer man penge til arbejdsløn uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.
  Tagene fra Metrotile opfylder alle krav til kvalitet, miljøhensyn og holdbarhed og der gives hele 40 års produktgaranti på hele sortimentet. Som tidligere skrevet fås Metrotile i mange forskellige farver, så det passer til ethvert byggeri. Metrotile er dermed et godt valg uanset om det drejer sig om nyt tag til huset, firmaet eller sommerhuset.

  Beregn prisen på dit nye tag

  Metrotile opbygning og egenskaber

  Metrotile ståltage er kendetegnet ved at være designet som et klassisk tegltag. Tagpladerne er udformet, så de har en stål kerne belagt med aluzink i stedet for galvanisering, som gør Metrotile tagpladerne 2-4 gange stærkere end normalt galvaniseret stål. Udover at være yderst stærke er ståltag også meget miljøvenlige og næsten 100% genanvendelige. Det er en stor fordel, når de fleste mennesker tænker på miljøet og de fremtidige generationer.
  Metrotile egner sig perfekt til det danske klima, da taget kan klare alle vejrsituationer, ekstrem kulde og varme, hagl og storm og høj fugtighed. Ydermere er taget orkansikret og brandtestet.

   

  Fordele ved Metrotile tag

  Taget har den store fordel, at det i de fleste tilfælde kan lægges direkte på det eksisterende tag, idet ståltagpladerne vejer meget lidt i forhold til eksempelvis et traditionelt tegltag. Dette giver besparelser i forhold til, at man slipper for nedtagning og bortskaffelse af det gamle tag. Det betyder også, at man slipper for at både hus og omgivelser ligner en byggeplads i en længere periode.
  Ved at man ofte kan lægge Metrotile ståltag ovenpå det eksisterende tag, giver det endvidere den fordel, at det gamle tag kan fungere som undertag. I det tilfælde behøver man heller ikke at tænke på om det regner, når man skal have lagt nyt tag. Der er jo ikke åbent til hverken isolering eller tagkonstruktion.

  Kontakt

  Få et tilbud på Metrotile

  Hos Søren Sværke har vi mange års erfaring med tagdækning og derfor kan vi yde kompetent vejledning både før, under og efter tagarbejdet. Det er din sikkerhed for, at vi sammen finder den bedste løsning, som du bliver rigtig glad for. Kontakt os, og vi kommer ud og laver et gratis tagtjek. Du kan også ringe direkte til Søren Sværke på tlf: 20 40 25 60, og høre mere om mulighederne

   

  Metrotile Quartz Billeder

   

  Metrotile Engobe Billeder

   

  Metrotile Brilliant Billeder

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022