Menu

Ståltag

Hvis du skal have lagt nyt tag på dit hus og overvejer, hvilken type tag det skal være, kan vi anbefale at få lagt et ståltag. Ståltage er i løbet af de sidste 10 år blevet mere og mere anvendt i alle former for byggerier, da det har en række fordele, som du kan læse mere om her på siden.

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.  Et kig på tidligere udførte ståltage

  Gå til galleri

  Nyt billigt ståltag

  Ståltag er en af de billigste tagløsninger man kan vælge uden at skulle gå på kompromis med prisen. Den primære årsag er, at stål tagplader er meget lette, nemme og hurtige at arbejde med. I mange tilfælde kan vi lægge ståltagpladerne direkte oven på det eksisterende tag. Det betyder, at der ikke skal bruges tid og penge på at bortskaffe det gamle tag, og det kan samtidig fungere som undertag.

  På grund af ståltagpladernes lave vægt vil man som regel ikke skulle tænke på at lave tagkonstruktionen om. Med en vægt på kun ca. 4,5 kg per kvadratmeter belaster et ståltag ikke tagkonstruktionen ret meget.

  Stål tage er velegnet til at lægge oven på både bølge eternit, skifer og paptage. Hvis du er i tvivl er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Sammen kan vi finde den løsning, der passer bedst til lige netop dit hus.

  Selve materiale prisen på ståltage er nogenlunde den samme, som andre tagløsninger, så det er primært den langt hurtigere arbejds- og oplægningstid, der sparer dig for mange penge. Derudover slipper du også for, at din grund ligner en byggeplads i længere tid, da vi jo ikke først skal pille det gamle tag ned, før vi kan gå i gang med at lægge det nye tag.

  Decra eller Metrotile ståltag

  Vi arbejder primært med Decra og Metrotile, når vi lægger nye ståltage. Kvaliteten er i top, og begge typer tage fås i mange farver og varianter. Det betyder, at der er mange flotte løsninger at vælge imellem og der er helt sikkert noget for enhver smag. Se eventuelt billederne af de forskellige tagtyper her på siden under henholdsvis Decra tag og Metrotile tag. Det kan give lidt inspiration og derved gøre det nemmere at tage en beslutning omkring valget af dit nye ståltag.

  Først og fremmest kan du finde ud af, om du er til det blanke eller det mere matte look. Derfra kan du pejle dig videre til, hvilket udseende af de to typer stål, som du synes bedst om. Hvis du stadig er i tvivl, står vi naturligvis altid til rådighed med professionel hjælp og rådgivning. Så vi kan give dig den løsning, som du bliver mest glad for.

  Metrotile er typisk en smule billigere end Decra. Begge firmaer har mange års erfaring med produktion af ståltage og det afspejler sig i både kvalitet og den garanti, som de hver især yder. Decra yder 30 års garanti på ståltaget, og Metrotile hele 40 års garanti.

  Myter om ståltage

  Mange vælger måske ståltage fra på grund af myten, der siger at det larmer, når det regner på et ståltag. Det er fra gammel tid, hvor det ikke var normalt at isolere taget. Nu hvor stort set alle huse er godt isoleret, kan man ikke høre regnen tydeligere på et stål tag end på andre tagtyper.

  Ståltag priser

  Er du interesseret i at høre mere om priser på vores ståltag løsninger, så kontakt Søren Sværke for et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi giver altid en fast lav pris på at lægge et nyt tag, så du som kunde præcis ved, hvad det kommer til at koste.

  Kontakt

   

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022