Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris Decra tag

  Er det tid til, at få et nyt tag? Hvis det er, kan det anbefales at man kigger lidt nærmere på et Decra tag. Decra tag er en kombination af det bedste fra et stål tag og et keramik tag, taget har den gode holdbarhed og lethed som et ståltag har og det flotte rustikke udsende som et keramik tag har. Det er således det bedste fra to verdener.

   

  Få lagt nyt tag

  Der er i disse år kommet godt gang i økonomien igen og mange boligejere er begyndt at få mod på at investere i deres boliger igen. De tider er ved, at være overe hvor man ikke ville bruge penge på sin bolig af frygt for, at den ikke ville kunne sælges igen eller fordi banken sagde nej, de ville ikke låne en noget som helst. Sådan er det heldigvis ikke længere og der er massere af renoveringsprojekter undervejs. Også godt hjulpet af muligheden for, at man kan få tilskud til at energirenovere sin bolig. Det vil sige, at hvis man går med planer om at få skiftet sin tagkonstruktion ud, så kan man få et håndværkertilskud fra staten til at realisere det. Hvis man går med planer om, at f skiftet taget ud med et nyt, kan det anbefales at man køber et Decra tag, da du her får absolut mest værdi for pengene i modsætning til de andre tag løsninger der er på markedet.

   

  Fås i flere forskellige farver

  Du kan få Decra taget i flere forskellige flotte farver og der er således helt sikkert også et tag der passer til dig og dine behov. Hvis man godt kan lide de traditionelle tegl tagsten, så vil man også kunne lide Decra. Decra består af en stålkerne der er beklædt med pulver lakering eller keramisk farvet stengranulat. Det ligner således til forveksling et rigtigt keramik tag, men det er lettere og stærkere og kræver således minimalt vedligehold og da vejer meget lidt, er det også let og billigt at montere. Man kan montere det oven på ens nuværende tagkonstruktion og på den måde sparer man penge til bortskaffelse af ens nuværende tag og man kan således også bruge det nuværende tag som undertag, på denne måde bliver det endnu bedre isoleret end hvis man havde skulle pille det gamle tag ned. Så hvis du går med planer om nyt tag, så vælg Decra ståltag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022