Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris på Eternittag

  Vi har vores online tagberegner, hvor du selv har mulighed for at beregne prisen på et nyt ternittag. Så får du en idé om, hvor mange penge du skal bruge for at få lige netop det tag, du gerne vil have. Vi står selvfølgelig også klar med råd og vejledning og du kan altid bestille et uforpligtende tilbud.

  Prisen på eternittag er forholdsvis lav. Derfor har det traditionelt været et populært valg, når man skulle have nyt tag. Grunden til den lave pris er, at pladerne ikke vejer så meget. Det gør taget nemt at lægge og det sparer derfor en del arbejdstimer. En fordel ved eternittag er også at bølgeeternit har gode brandhæmmende egenskaber.

  Tidligere var der 40-60 års holdbarhed på eternittag på grund af, at pladerne var lavet af asbestfibre. Asbest blev forbudt for mange år siden og i dag bruger man cellulosefibre i stedet. I starten var der problemer med at pladerne smuldrede, da man skiftede asbestfibrene ud med cellulosefibre.
  Men det skal du ikke længere være bange for, at det sker. Problemet er for længst løst og der gives 15 års produktgaranti.

  Selvom prisen på eternittag er lav, så er der stadig en række fordele ved at vælge eternittag. Pladerne er lavet af fibercement. Det gør at pladerne er vedligeholdelsesfrie og holder i mange år selv med hårde vejrbetingelser. Pladerne modstår fugt og svamp og giver dermed et godt indeklima. Fibercement lader huset ånde, så man ikke får problemer med skimmelsvamp. Sidst men ikke mindst er pladerne fremstillet af miljøvenlige materialer.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022