Pris på Eternittag

Vi har vores online tagberegner, hvor du selv har mulighed for at beregne prisen på et nyt ternittag. Så får du en idé om, hvor mange penge du skal bruge for at få lige netop det tag, du gerne vil have. Vi står selvfølgelig også klar med råd og vejledning og du kan altid bestille et uforpligtende tilbud.

Prisen på eternittag er forholdsvis lav. Derfor har det traditionelt været et populært valg, når man skulle have nyt tag. Grunden til den lave pris er, at pladerne ikke vejer så meget. Det gør taget nemt at lægge og det sparer derfor en del arbejdstimer. En fordel ved eternittag er også at bølgeeternit har gode brandhæmmende egenskaber.

Tidligere var der 40-60 års holdbarhed på eternittag på grund af, at pladerne var lavet af asbestfibre. Asbest blev forbudt for mange år siden og i dag bruger man cellulosefibre i stedet. I starten var der problemer med at pladerne smuldrede, da man skiftede asbestfibrene ud med cellulosefibre.
Men det skal du ikke længere være bange for, at det sker. Problemet er for længst løst og der gives 15 års produktgaranti.

Selvom prisen på eternittag er lav, så er der stadig en række fordele ved at vælge eternittag. Pladerne er lavet af fibercement. Det gør at pladerne er vedligeholdelsesfrie og holder i mange år selv med hårde vejrbetingelser. Pladerne modstår fugt og svamp og giver dermed et godt indeklima. Fibercement lader huset ånde, så man ikke får problemer med skimmelsvamp. Sidst men ikke mindst er pladerne fremstillet af miljøvenlige materialer.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar