Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris på Decra tag

  Du har mulighed for selv at finde en cirka pris på Decra tag ved at anvende vores online tagberegner. Her indtaster du nogle få oplysninger og med det samme kan du se en cirka pris. Der kan være flere forskellige faktorer, der spiller ind, så hvis du ønsker en nøjagtig pris, skal vi ud at se på opgaven først. Herefter kan vi give dig et uforpligtende tilbud med prisgaranti. Det betyder at den pris du får, er den samme som den pris, du skal betale. Altså risikerer du ikke at få en regning, der lyder på mere end det, som vi har givet tilbud på. Vi giver dig en nøjagtig pris på Decra tag til vores altid konkurrencedygtige priser.

  Stor erfaring med Decra Ståltage

  Vi lægger stor vægt på god kvalitet af vores arbejde, da vi samler på glade og tilfredse kunder. Vi er med i anmeld-håndværker. Her kan vores kunder skrive lidt om, hvad de synes om vores arbejde. Det kan være meget rart for nye kunder at læse positive ting om vores udførelse af diverse opgaver, så de ved at kvaliteten af vores arbejde, er i top. Vi har mange års erfaring på området og deler gerne ud af vores ekspertise. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det er nemlig vigtigt, at man finder den helt rigtige tagløsning, inden man går i gang med opgaven. Man skulle jo gerne blive glad for resultatet, da man skal se på det i mange år frem i tiden.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022