Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris på nyt tag

  Hvis du vil finde en pris på nyt tag, så kan du bruge vores online tagberegner. Her kan du i ro og mag tjekke priserne på nogle forskellige tagløsninger. Det er dog kun en vejledende pris, da der kan være flere faktorer, der spiller ind. Men det kan give en idé om hvilke prisklasse, som taget ligger i. En nøjagtig pris kan vi derfor først give, når vi har set på opgaven og vi ved præcis hvilke ønsker og behov, der skal dækkes. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder at du ikke skal være bange for at få en regning, der pludselig løber løbsk. Regningen kommer ikke til at lyde på mere end den pris på nyt tag, som vi har givet i tilbuddet.

  Kontakt os for tilbud på nyt tag

  Vi er specialister i tagdækning og med vores mange års erfaring med forskellige anerkendte tagløsninger, deler vi gerne ud af gode råd og vejledning. Vi samler på glade og tilfredse kunder. Derfor er det vigtigt for os at give gode råd både før, under og efter processen. Så kan vi i fællesskab finde den tagløsning, der passer bedst til jer. Vi tilbyder høj kvalitet til vores altid konkurrencedygtige priser. Vi er desuden med i ordningen anmeld-håndværker. Her har alle vores kunder mulighed for at give vores arbejde karakter og skrive en kommentar. Det kan være en stor hjælp for kunder, der ikke på forhånd kender os. Så kan de gå ind og læse, hvad andre har skrevet om vores arbejde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022