Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris på tag

  Hvis huset trænger til et nyt tag, er det altid meget rart at få en pris på det. Der er mange forskellige tagtyper at vælge imellem, så det kan være en god idé at finde ud af, hvilket type tag, man ønsker at få lagt på sit hus. Ved at bruge vores online tagberegner, kan man se priserne på de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Det er dog kun en vejledende pris, da der kan være flere faktorer, der spiller ind for at kunne give en nøjagtig pris. Men det kan give en idé om, hvilket tag man skal vælge, hvis prisen er afgørende.

  Vi kommer gerne ud og ser på opgaven. Herefter er vi i stand til at give en nøjagtig pris på opgaven. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at der ikke kommer nogle grimme overraskelser med regninger, der lige pludselig lyder på mere end det aftalte. Du ved altså præcis, hvor meget det nye tag kommer til at koste, inden vi går i gang med opgaven.

  Vi har mange års erfaring med at lægge tag, og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Derfor tilbyder vi gode råd og vejledning både før, under og efter processen. Vi samler på glade og tilfredse kunder og det er vigtigt for os at dine ønsker og behov bliver opfyldt på den bedst tænkelige måde. Vi udfører vores arbejde i høj kvalitet, men alligevel altid til meget konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag med din næste opgave.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022