Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Pris ståltag

  Er det blevet tid til en udskiftning af taget på dit hus eller din virksomhed, så er det altid rart at have en pris at gå efter. Pris på ståltag kan variere meget afhængig af hvilket tag, man vælger, hvor stor hældning der er på taget osv. Ved at bruge vores online tagberegner kan man få en cirka pris på sit nye tag. Der kan dog være flere faktorer, der spiller ind end lige dem, vi har opstillet i vores tagberegner. Derfor er det ikke en nøjagtig pris men kun en idé om, hvor meget projektet kommer til at koste.

  Vi kommer meget gerne ud og ser på opgaven og herefter er vi i stand til at give et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at du 100% ved, hvor meget det kommer til at koste at få et nyt ståltag til huset. Der kommer altså ingen uforudsete regninger af nogen art.

  Udover vores online tagberegner har vi også skrevet et par ord om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Det kan være med til at give en idé om, hvilket tag man skal vælge for at dække de behov og ønsker, som man har. Vi deler selvfølgelig også gerne ud af vores gode råd og erfaring, som vi har opnået gennem mange år i branchen. Det er meget vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse. Det lykkes bedst ved at tage en snak om projektet inden vi går i gang, så der ikke opstår nogle misforståelser undervejs. Ring derfor allerede i dag for en uforpligtende snak.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022