Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Priseksempler på nyt tag

  Hvis du går med en idé om, at det er ved at være tiden at få taget skiftet, så er det rart at vide, hvad sådan et projekt vil komme til at koste. Der er jo mange forskellige priser alt afhængig af, hvilket type tag man ønsker sig. Vi har skrevet lidt om de forskellige tagtyper, som vi primært beskæftiger sig med. Det kan hjælpe til at finde ud af helt præcist, hvad man går efter. Hvis økonomien spiller en stor rolle i valget af nyt tag, så har vi en online tagberegner, som giver et godt billede af, hvad prisen kommer til at være. Tagberegneren er nem og overskuelig og ved hjælp af ganske få oplysninger, får du forskellige priseksempler på nyt tag. Vi vil dog gøre opmærksom på at det kun er vejledende priser, som tagberegneren giver. Der kan være flere faktorer, der spiller ind, end lige de parametre, som vi har sat op i tagberegneren.

  Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Når vi har været ude at se på opgaven, er vi nemlig i stand til at give en fast pris. Det er din sikkerhed for at projektet med nyt tag ikke bliver dyrere end det tilbud, som vi har givet. Du ved altså nøjagtig, hvor mange penge projektet koster, inden vi går i gang med opgaven. Vi gør meget ud af at vejlede vores kunder både før, under og efter opgaven. Dette gør vi for at kunne opfylde dine ønsker og behov på den bedst mulige måde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022