Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Priseksempler tag

  Det er nemt og overskueligt at finde priseksempler på tag ved hjælp af vores online tagberegner. Ved at indtaste meget få oplysninger kan tagberegneren give en cirka pris på dit nye tag. Du kan vælge mellem de forskellige tagtyper, som er vist og dermed nemt og bekvemt se priser på de forskellige tagtyper. Vi skal dog lige slå fast, at det kun er cirka priser, som tagberegneren giver. Der kan nemlig være flere faktorer, der spiller ind, som kan have en væsentlig rolle i den endelige pris. Ring derfor gerne til os og lad os se på opgaven i fællesskab. Med vores mange års erfaring på området deler vi meget gerne ud af gode råd både før, under og efter opgaven. Efter at have snakket om hvilke ønsker og behov, der skal dækkes, kan vi lave et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i form af regninger, der løber løbsk. Du ved altså præcist, hvor mange penge opgaven koster, inden vi går i gang med at udføre arbejdet.

   

  Udover priserne på de forskellige tagtyper, har vi også en kort beskrivelse af de forskellige valgmuligheder. Det kan være svært at vælge den ene tagtype frem for en anden. Ved at læse lidt om dem, kan det være, at man får en idé om, hvad det er man vil have. Hvis man stadig er i tvivl, kan man altid ringe til os og få et godt råd med på vejen. Vi samler på glade og tilfredse kunder og vil derfor gøre vores bedste for, at vi sammen finder den helt rigtige tagløsning. Start med at bestille et gratis tagtjek her

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022