Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Priser på nyt tag

  Når det er ved at være tiden til at skifte taget, er det en god idé at tjekke priser på nyt tag, inden man tager den endelige beslutning. Der er nemlig flere forskellige tagtyper og dermed også forskellige priser. Det kan nogle gange være svært at tjekke priser og ikke mindst sammenligne priser.

  Det har vi prøvet at gøre noget ved. Vi har lavet en online tagberegner på vores hjemmeside, som kan give et godt billede af, hvad de forskellige tagtyper kommer til at koste til lige netop dit hus. Ved hjælp af meget få oplysninger, kan du hurtigt og nemt få en idé om, hvordan priserne ser ud på et nyt tag. Vi skal dog for en god ordens skyld gøre opmærksom på at tagberegneren kun giver en cirka pris. Der kan nemlig være flere faktorer, der spiller ind. Derfor skal vi ud at se på opgaven, for at give en 100% sikker pris.

   

  Billige priser på nyt tag

  Til gengæld får du så også et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at du ikke risikerer at få en regning, der pludselig løber løbsk bare fordi, der er en lille detalje, som vi har overset. Den pris du får i tilbuddet, er den pris, som du kommer til at betale. Det er altid rart at vide på forhånd præcis, hvor meget opgaven kommer til at koste. Derudover giver vi også gerne gode råd både før, under og efter processen. Vi har mange års erfaring på området og vil meget gerne dele denne erfaring med dig, så vi kan indfri dine ønsker og behov på den bedst tænkelige måde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022