Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Priser på tag

  Mange mennesker går med en drøm i maven om, at få udskiftet deres gamle tag. Dette kan der være flere gode grunde til. Et nyt tag skal betragtes som en investering.

  Der findes mange gode grunde til, at få udskiftet sit tag. En af de ting, som man skal holde sig for øje, når man skal have skiftet tag er, at det ikke kun skal betragtes som en udgift. Udskiftningen af et tag, kan i flere henseender betragtes som en investering. Der er i dag stor fokus på, hvordan vi kan gøre vores boliger mere miljøvenlige. Dette kan blandt andet gøres ved, at have en god isolering i boligen og et godt tag. Hvis dit tag er meget slidt, og ikke helt tæt længere, vil der være stor sandsynlighed for, at vind og regn vil kunne trænge ind i boligen. Det vil betyde, at du vil ende med at bruge ekstra penge på din varmeregningen og risiko for ødelagt indbo.

  Priser på tag variere alt efter hvilken type du vælger.

  Der findes flere forskellige typer tag. Det mest almindelige må siges, at være ganske almindelige tegl. Det er forskelligt, hvilken farve disse tegl har, og du skal derfor grundigt overveje, hvad du synes vil passe bedst til boligen inden du vælger. Dette vil muligvis også have en effekt på prisen, hvis du en dag skal sælge boligen. Taget og boligens ydre er det første man ser, når man viser en bolig frem. Det er derfor også vigtigt, at skabe et godt førstehåndsindtryk. Dette gøres som sagt ved at vælge den rigtige type af tag, og den rigtige farve på taget. Hvis du ikke har meget forstand på dette, kan du få rådgivning hos os, med vores mange års erfaring, kan vi guide dig til, hvad der vil passe bedst til dit hus.

  Find de bedste priser på tag

  Når man skal finde prisen på et nyt tag, kan det i starten virke overskueligt, at danne sig et overblik over hvad prisen ca er. Til dette formål har vi lavet en online tagberegner, hvor du nemt og hurtigt kan få en ca pris på tag. Derefter kan du kontakte os, så vi kommer ud og kigger på Jeres hus, og så laver vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022