Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Randers Tegl tagststen

  Randers tegl er en familieejet koncern med mere end 100 års erfaring på bagen. Den faglige stolthed og evnen til at være innovative har gjort dem til en af Nordeuropas førende producenter af tegl tagsten. Det gode håndværk er blevet holdt i hævd og de vil gerne være en ansvarlig producent og passe på miljøet. Det betyder, at de løbende udvikler nye avancerede anlæg, for at opnå en så grøn produktion som muligt. Alle typer tegl fra Randers tegl er i ægte tegl. Ægte tegl er et rent naturmateriale, der ser flot ud i meget lang tid. Det holder farven og patinerer på en meget smuk måde. Tegl er ofte blevet kopieret men kopier har en kortere levetid. Det vil sige, at et tegl tag er en meget bedre investering på langt sigt. Randers tegl har det bredeste udvalg af forskellige typer af tegl tagsten, så der er meget at vælge imellem, når man skal vælge et nyt tegltag fra Randers tegl.

   

  Randers tegl tagsten er opdelt i to serier: Højslev og Laumans.

   1. Højslev er sortimentet af de klassiske tagsten specielt udviklet til det hårde klima i Danmark.
   2. Laumans er sortimentet af de mere moderne tagsten i stærke glasurer og engober.

  Et engoberet tegltag er et alternativ til glaseret tegl. Et engoberet tegltag er mat eller halvblank og har dermed en mindre reflekterende overflade end de glaserede tegl tagsten. Fælles for alle tegl tagsten fra Randers tegl er, at de er af den absolut bedste kvalitet. For at sikre den høje kvalitet og ensartethed i produktet, bliver alle tagsten udsat for en speciel akustisk klangtest. Herved kan man finde eventuelle skjulte fejl og revner i den brændte ler. Så tegl tagstenene bliver ikke bare masseproduceret men er gennemtestede, inden de kommer videre i systemet.

  Hvis det gamle tegl tag trænger til at blive skiftet ud, så er man højst sandsynlig tilbøjelig til at vælge et nyt tegltag. Når først man har haft et smukt tegltag, så kan det være svært at gå på kompromis med kvaliteten og vælge en anden tagtype. Et tegltag har en yderst lang levetid på op til 100 år og holder sig smukt i meget lang tid. Derfor behøver man ikke at skulle tænke på nyt tag igen i sin levetid. Et tegl tag står flot til naturen omkring huset og det er lavet af naturmaterialer. Derfor kan man med god samvittighed købe et tegl tag fra Randers tegl, for der er tænkt på naturen under produktionen. Med det brede udvalg er der mange farver og udformninger at vælge imellem. Der er mulighed for at bestille både brochure og teglprøver, så man kan få produkterne lidt tættere på. Hvis det er svært at vælge, så er vi naturligvis klar med gode råd og professionel vejledning. I fællesskab kan vi finde lige netop den type tegl, som passer bedst til huset og som dækker ønsker og behov for et smukt tag med lang levetid. Vi laver altid et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med en opgave.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022