Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Rockwool loftisolering

  Eftersom varmen stiger til vejrs, er det altid en god idé at starte med at isolere loftet korrekt. Det kan godt være, at der i forvejen ligger isolering på loftet men det er ikke sikkert, at der er isoleret godt nok. Derfor er en efterisolering feks med Rockwool loftisolering at foretrække. Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene, selvom de er nogle søde små væsner. Der kan være aldeles mange penge at spare på varmeregningen ved at sikre, at huset er isoleret, som det skal. Der er mange steder, man kan sætte ind med isolering af sin bolig men vi anbefaler klart, at man starter med loftet, hvor den største besparelse ofte kan findes. De penge, som det koster at isolere sit hus, er hurtigt tjent ind på den besparelse, som man mærker på varmeregningen.

  Tidligere var man ikke så opmærksom på at spare på energien, som man er i dag. Derfor er ældre huse meget sjældent isoleret optimalt. Dette kan resultere i en alt for høj varmeregning samt dårligt indeklima. Træk og kulde er de store syndere og det kan man undgå ved at få efterisoleret sit hus efter de forskrifter, der er i dag. Hvis man står i den situation, at man skal sælge sit hus, så er det særdeles vigtigt at sørge for en ordentlig isolering. Det kan faktisk få husets værdi til at stige så meget, at investeringen til isolering er tjent hjem ved salg af boligen. Huskøbere går nemlig efter et hus, der er godt isoleret, så varmeregningen ikke løber løbsk.

   

  Isolering med Rockwool loftisolering

  Med Rockwool loftisolering er der gode muligheder for at spare en masse penge på varmeregningen. Penge som er sjovere at bruge på andre ting end varme, der forsvinder op gennem loftet og ud af huset uden at man får glæde af den. Der er flere forskellige løsninger med Rockwool loftisolering. Om man skal vælge for eksempel granulat eller bats er afhængig af tagkonstruktion med videre. Hvis man er i tvivl, så er det en god idé at spørge fagfolk til råds. På denne måde finder man den løsning, som giver det bedste resultat til lige netop det hus, som man har. Ved brug af eksempelvis Rockwool bats kan man godt isolere selv mens der skal bruges fagfolk til at isolere med granulat. Det vigtigste er, at man får isoleret, for der er ikke udsigt til at priserne på opvarmning af bygninger falder. Dog vil vi anbefale at bruge en autoriseret Rockwool partner til at udføre opgaven. Små fejl kan nemlig være skyld i at man ikke opnår den ønskede besparelse på varmeregningen eller den ønskede forbedring af indeklimaet.

  Udover at Rockwool loftisolering holder bedre på varmen, så er der en række fordele mere ved at isolere med Rockwool. Rockwool isoleringsmaterialer er udviklet af stenuld, som ikke kan brænde. Det betyder altså, at man har et brandsikkert isoleringsmateriale samtidig med at Rockwool er 97 % genanvendeligt. Endvidere påvirkes Rockwool isoleringsmaterialer minimalt af luftfugtighed og skiftende temperaturer. På Rockwools hjemmeside er det muligt at lave en beregning af besparelsen ved at isolere sit hus.
  du kan også beregne hvad det vil koste at få isoleret huset, ved at bruge vores online isoleringsberegner.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022