Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Skifertag priser

  Søger du skifertag priser, så kan du med fordel bruge vores online tagberegner. Ved hjælp af meget få oplysninger, kan du hurtigt og enkelt få en idé om skifertag priser. Det er dog med forbehold, da der kan være flere faktorer, der spiller ind. Så hvis du vil have en helt nøjagtig pris på skifertag, så skal du kontakte os. Herefter kommer vi ud og ser på opgaven, hvorefter vi er i stand til at udarbejde et tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for at regningen lige pludselig løber løbsk.

   

  Udover at give huset et eksklusivt udseende med skifertag, så får du samtidig en holdbar løsning. Du får et unikt design med rene linjer og en farve, der holder længe. Du får hele 30 års systemgaranti på det helt igennem unikke system indenfor naturskifer og keramisk skifertag. Her er materialeforbruget ca. 30% mindre end ved traditionelt skifertag. Det betyder at det er et let tag og kan derfor lægges på de fleste tagkonstruktioner. Det gør samtidig oplægningstiden kortere.

   

  En anden fordel ved skiftertag er, at solvarme kan integreres direkte i tagbelægningen. Det betyder altså, at solvarmeanlægget bliver mindre synligt. Du får derfor stadig et eksklusivt udseende på dit nye tag, da solvarmeanlægget ikke er stor og klodset at se på. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt og flot skifertag. Det gælder både til din helårsbolig og til dit fritidshus. Vi hjælper dig gerne med gode råd og vejledning både før, under og efter processen. Bestil et gratis tagtjek her

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022