Menu

Solenergi har oplevet et virkeligt boom i de sidste 10 år i takt med, at energipriserne på det nærmeste er eksploderet samtidig med, at priserne på solenergianlæg er faldet, samt at de er blevet stadig mere effektive og yder mere. Når man udnytter solenergi ved hjælp af et solcelle anlæg, undgår man helt de galopperende elpriser.

Kontakt gerne Tømrermester Søren Sværke for nærmere information og vejledning, vi hjælper jer gerne gennem hele processen og kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser.

 

Integreret solenergi anlæg i taget

For at kunne udnytte solenergi skal der monteres et komplet solcelleanlæg, som typisk placeres på den sydvendte side af boligens tag. Anlægget består af et antal solcellepaneler, som integreres i taget, og som ved hjælp af kraftige kabler er koblet til en eller flere af såkaldte invertere. Disse har til opgave at omdanne strømmen fra solcellerne til 230 V. Solcelleanlæg kan fås i flere udgaver med forskellig ydelse, f. eks. et 6 KW anlæg eller 3 KW anlæg. Dette indebærer i praksis, at mængden af solcellepaneler via de tilkoblede invertere kan yde max 6 KW eller 3 KW. Har jeres familie behov for den størst mulige strømmængde, skal man anskaffe invertere til 6 KW, som kan håndtere den størst mulige mængde af elektricitet fra solcellepanelerne på taget.

 

Tilskud til solenergi

Staten yder stadigvæk tilskud til energiforbedringer, herunder blandt andet solenergi. Der er foreløbig bevillinger på finansloven frem til og med 2014, så der er god tid til at tænke sig om og overveje, hvorvidt man ønsker at spare en masse penge og anskaffe solenergi. Kontakt Tømrermester Søren Sværke for nærmere information omkring solenergi.

Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
Årets håndværkerKåret til årets
tagdækker 2022