Menu

Kunne I som de fleste andre mennesker tænke jer at spare en masse dejlige penge på jeres energiforbrug? Så burde I overveje at anskaffe en solfanger til jeres hus. Med en ny og miljøvenlig solfanger vil man efter ganske få dage kunne se energiforbruget falde. En solfanger vil i de fleste tilfælde være tjent hjem i løbet af ganske nogle ganske få år.

Gennem den sidste snes år har solenergi været regnet som den mest lovende form for fremtidig energikilde, og populariteten for solfangere er da også kraftigt på vej op, ikke mindst på grund af de mange muligheder som solenergien byder på og erkendelsen af, at den kan anvendes til mange forskellige formål. I dag er man kommet så langt med udviklingen af solfangere, at de kan anvendes til at klare husets varmtvandsforbrug, levere elektricitet, producere gadebelysning og flere andre ting. En solfanger hjælper den enkelte husejer med at spare en masse penge på el-regningen. Overvejer I at få installeret en solfanger på taget, så kontakt tømrermester Søren Sværke, vi er eksperter i solfangere som indbygges direkte i taget, og kan hjælpe jer fra a til z.

 

Solfanger – Fremtidens energiform

En af de mest almindelige myter om solfangere er, at de er ekstremt dyre at vedligeholde. Dette har intet med sandheden at gøre, en solfanger er så godt som vedligeholdelsesfri – en moderne solfanger kræver ingen vedligeholdelse for konstant at forsyne jeres bolig med energi. Masser af mennesker over hele Danmark har nu udstyret deres tag med solfangere og spenderer så godt som ingen penge på vedligeholdelse deres solfanger.

Hvorfor skal vi udnytte solenergien? Ja, hovedmotivet for at gå delvist over til solenergi er naturligvis at beskytte vores følsomme miljø og mindske det skadelige CO2 udslip samtidig med, at man sparer en masse penge.


Tilskud til solfanger anlæg

Statstilskud til efterisolering og energiforbedringer, herunder blandt andet solfanger anlæg er stadig inden for rækkevidde. Folketinget har godkendt bevillinger på finansloven til og med 2014, efter den tid er det stadig uklart. Kontakt Tømrermester for nærmere information omkring et integreret solfanger anlæg.

Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
Årets håndværkerKåret til årets
tagdækker 2022