Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Stål Tag

  Stål tag er den billigste tagløsning, når huset trænger til et nyt tag. Der er ikke den store forskel på materialeprisen sammenlignet med andre typer tag. Grunden til at stål tag er billigere, er at pladerne er lette og derfor meget nemme at arbejde med og hurtige at lægge. Man kan i de fleste tilfælde lægge et nyt stål tag ovenpå det eksisterende tag. Det betyder, at vi ikke først skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Det sparer arbejdstimer og dermed arbejdsløn. Vi kan derfor tilbyde et robust tag til en meget overkommelig pris.

  Der er en uovertruffen holdbarhed på stål tage på grund af den specielle aluzinc belægning. Samtidig er pladerne miljøvenlige, da de er næsten 100% genanvendelige. De består nemlig af en base af galvaniseret stål, aluzinc og stengranulat.  Så du kan sagtens tænke på naturen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vi arbejder primært med decra og metrotile, når vi snakker stål tag. Du er sikret en god kvalitet uanset hvad du vælger. Derfor får du 30 års produktgaranti på et decra tag og hele 40 års produktgaranti på et metrotile tag. Begge mærker fås i flere varianter og i mange flotte farver. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Bemærk at du kan bruge vores online tagberegner. Den giver dig en god idé om, hvad dit nye tag kommer til at koste. Vi står endvidere altid klar med gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål i forbindelse med lægning af et nyt tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022