Stål Tag

Stål tag er den billigste tagløsning, når huset trænger til et nyt tag. Der er ikke den store forskel på materialeprisen sammenlignet med andre typer tag. Grunden til at stål tag er billigere, er at pladerne er lette og derfor meget nemme at arbejde med og hurtige at lægge. Man kan i de fleste tilfælde lægge et nyt stål tag ovenpå det eksisterende tag. Det betyder, at vi ikke først skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Det sparer arbejdstimer og dermed arbejdsløn. Vi kan derfor tilbyde et robust tag til en meget overkommelig pris.

Der er en uovertruffen holdbarhed på stål tage på grund af den specielle aluzinc belægning. Samtidig er pladerne miljøvenlige, da de er næsten 100% genanvendelige. De består nemlig af en base af galvaniseret stål, aluzinc og stengranulat.  Så du kan sagtens tænke på naturen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi arbejder primært med decra og metrotile, når vi snakker stål tag. Du er sikret en god kvalitet uanset hvad du vælger. Derfor får du 30 års produktgaranti på et decra tag og hele 40 års produktgaranti på et metrotile tag. Begge mærker fås i flere varianter og i mange flotte farver. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Bemærk at du kan bruge vores online tagberegner. Den giver dig en god idé om, hvad dit nye tag kommer til at koste. Vi står endvidere altid klar med gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål i forbindelse med lægning af et nyt tag.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar