Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Stålplader til tag

  Trænger taget til en udskiftning, enten fordi det er gammelt og slidt eller fordi det vil friske huset op med et nyt tag, så er ståltagplader et rigtigt godt bud. Her får du et billigt tag i høj kvalitet med et flot design.

  Vi arbejder mest med stålplader fra Decra og Metrotile, hvor kvaliteten er i højsæde. Begge mærker fås i flere forskellige varianter og farver. Der skulle derfor være mulighed for at finde noget, der falder i din smag og som samtidig passer til huset. Er du i tvivl, står vi altid klar med råd og vejledning.

  Stålplader til tag er stærke og robuste, men vejer ikke ret meget. Det gør, at vi i de fleste tilfælde kan lægge et nyt ståltag ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en del tid, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Samtidig forkortes tiden, hvor din grund ligner en byggeplads. Det gamle tag kommer til at fungere som undertag.

  Alle disse fordele gør, at prisen kan holdes nede, da man sparer rigtig mange penge på arbejdstimer. Kvaliteten er i top og stålplader til tag har en lang levetid. Derfor får man 30 års produktgaranti på Decra ståltag mens Metrotile yder hele 40 års produktgaranti.

  Stålpladerne er fremstillet af galvaniseret stål, aluzink og stengranulat. Det gør dem stærke og giver dem en lang levetid. Udover det er der også tænkt på naturen. Stålpladerne er nemlig miljøvenlige og næsten 100% genanvendelige.

  Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt ståltag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022