Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Stålpladetag pris

  Er det på tide med et nyt tag? Hvis det er tilfældet, så skal du investere i et stålpladetag, da du med et ståltag får mere for pengene, end hvad der er tilfældet med nogen anden tagbeklædning på markedet. Dette skyldtes at stålpladetag er meget holdbart, kræver et minimum af vedligeholdelse og vejer meget lidt i forhold til et keramisk tegltag, derved er det lettere og billigere at montere end andre former for tagbeklædning.

   

  Hvad koster et stålpladetag

  Det kommer helt an på de specifikke forhold der er ved din bolig, der afgør hvor billigt man lave et nyt ståltag for, men generelt kan man sige at ståltag er en væsentlig billigere form for tag end de andre type af tagbeklædning der er på markedet. I forhold til et keramisk tag af tegl, holder et ståltag meget længer før det kræver vedligeholdelse og det er også meget lettere at montere. Ståltag vejer ikke så meget i forhold til traditionelle tagbeklædninger og derfor kan man monter det ovenpå et eksisterende tag. På denne måde sparer man penge, ved at det ikke bliver nødvendigt at bruge mandskabstimer på at afmontere det gamle tag og bortskaffe det. Med et ståltag kan man i mange tilfælde montere det direkte oven på det gamle tag, der på den måde kan fungere som et isolerende undertag.

   

   Både til erhverv og private

  Nu tænker man måske, at ståltag er noget der kun kan benyttes til erhvervs bygninger og andet, da man kan risikere, at få et noget klinisk udseende med et ståltag. Dette er dog ikke tilfældet da moderne ståltag fås i mange forskellige udformninger og farver, man kan således sagtens få et ståltag der passer til ens bolig, selv om det skulle være en gammel murmestervilla.

  Hvis man gerne vil høre nærmere om  hvad et ståltag koster, er man velkomment il at kontakt os. Vi vil også kunne give dig et forløbelig overslag på prisen ud fra de oplysninger du giver os. Men ellers vi også en prisberegner her på hjemmesiden, hvor du kan danne dig et indtryk af, hvad det vil koste med et nyt stålpladetag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022