Stålpladetag priser

Trænger huset til et nyt tag, så vil vi anbefale et ståltag. Stålpladetag priserne er blandt de laveste på markedet. Det er ikke fordi man går på kompromis med kvaliteten. Grunden til at ståltag er en af de billigste tagløsninger er simpelthen, fordi ståltagplader ikke vejer ret meget. Det gør at de er nemme at arbejde med og derfor hurtigere at lægge.

Grundet den lave vægt kan de desuden for det meste lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det gamle tag bliver så brugt som undertag. Det sparer en masse tid og penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. De sparede arbejdstimer er med til at holde prisen nede, for materiale prisen er ikke meget anderledes end så mange andre slags tag.

 

Billige stålpladetag priser

Du får altså et billigt men meget stærkt tag. Ståltagplader er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Det gør pladerne meget stærkere end plader med almindelig galvanisering. Vi arbejder primært med Decra og Metrotile tage og du får henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti på de to typer af ståltag. Ståltage opfylder alle krav til kvalitet, holdbarhed og miljøhensyn og er de sidste 10 år blevet mere og mere anvendt. Det skyldes primært den lave pris og man får alligevel den gode kvalitet. Vi har mange års erfaring på området og er derfor klar med professionel rådgivning, hvis du har brug for hjælp til at vælge dit nye tag. Når vi har set på opgaven, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar